REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksas telefonu nepastebimai įėjo į mūsų kasdieninį gyvenimą, ir akivaizdu, pasiliko ilgam. Kas vis dėl to, tai per paslauga? Kodėl ją taip mėgsta vyrai?

REKLAMA
REKLAMA

Pasak psichologų seksas telefonu – du neišvengiami ir mistiniai dalykai vyro gyvenime. Žinoma, dar galima būtų įvardinti ir kitus dalykus, tokius kaip sveikata. Juk seksas – tai ir yra sveikata. Tiktai fiziškai ir dvasiškai sveikas žmogus gali spinduliuoti seksualumu priš kurį sunku atsilaikyti.

REKLAMA

Lakios vaizduotės žaismas – tai esminis sekso telefonu dalykas. Be to tai puiki galimybė įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas, bei norus. Pokalbio scenarijus priklauso tik nuo skambinančiojo, todėl reikėtų drąsiai reikšti savo fantazijas.

Svarbiausia – tas malonumas nereikalauja milžiniškų pastangų. Tik surinkti telefonu numerį ir „moteris prie tavo kojų“.

Žinoma galima nueiti ten, kur galima būtų susipažinti su mergina arba „nusipirkti“ ją valandai. Tačiau, greičiausiai tik kalbantis telefonu apie seksą pavyks realizuoti visas seksualines fantazijas.

REKLAMA
REKLAMA

Valanda su „perkama“ mergina neleis visiškai atsiskleisti vyriškoms fantazijoms ir atsiverti pirmą kartą matomai moteriai. Pagaliau sunku save įsivaizduoti „mačo“ jei iš tiesų toks neesate.

Ne mažiau svarbu, kad seksas telefonu visiškai nepavojingas, nereikia naudotis prezervatyvais, baimintis kažkokių venerinių ligų ir panašiai.

Svarbu nepamiršti to, kad jei seksas telefonu jums taps svarbesnis už „gyvą“ seksą, greičiausiai, gali nebepavykti seksas su realia moterimi. Seksas telefonu – žaidimas suaugusiems, bet kai kurie vyrai per daug rimtai ir atsakingai jį žaidžia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų