• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdami, kad nenumatytos eismo spūstys ar kiti nesklandumai nesugadintų Jums šventinės nuotaikos vestuvių dieną laiką, planuokite numatydami rezervą. Tokiu būdu viską spėsite ir išvengsite papildomo jaudulio. Dažnai vestuvinės šukuosenos darymas užtrunka žymiai ilgiau, nei buvo planuota. Beje, šukuoseną patariu daryti prieš makiažą. Suplanuokite viską taip, kad paskutinę dieną jau nereikėtų rūpintis jokiais organizaciniais reikalais, galėtumėte atsipalaiduoti. Visus smulkius organizacinius rūpesčius vertėtų patikėti kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite gerai išsimiegoti

Pasistenkite gerai išsimiegoti prieš vestuvių dieną. Juk tamsūs ratilai po akimis ir išvargęs veidas nepridės žavesio. Prieš miegą negerkite daug skysčių, nes nuo to gali pabrinkti paakiai. Vienas iš būdų, kaip to išvengti – miegoti po galvą pasidėjus 2 arba 3 pagalves. Blogiausiu atveju geras makiažo specialistas, žinodamas kelias gudrybes, mokės su tuo susitvarkyti. Kad akys nebūtų raudonos ir neatrodytų pavargusios, prieš makiažą įsilašinkite akių lašų arba paprašykite, kad tai padarytų vizažistas.

REKLAMA

Prieš pradėdama ruoštis, nepamirškite papusryčiauti

Šventės dieną, kai į Jus nukreiptos vaizdo kameros ir fotoobjektyvai, stenkitės nepadauginti šampano, nes galite parausti ir neatrodyti gaiviai. Nors vestuviniam makiažui naudojama patvari profesionali kosmetika, šventei įsibėgėjus nuo jaudulio ir karščio veidas gali pradėti šiek tiek blizgėti. Be to, gurkšnodamos šampaną ir užkandžiaudamos šiek tiek nuvalgysite lūpų dažus. Todėl su savim būtina turėti: veidrodėlį, kompaktinę arba sausą birią pudrą, teptuką pudrai, lūpų blizgesį arba lūpų dažus, taip pat nepamaišys keli ausų krapštukai, jei kartais reikėtų ką nors nuvalyti. Dėl reikalingų makiažo priemonių prieš vestuves galite kreiptis į savo vizažistą, jis tuo pasirūpins.

REKLAMA
REKLAMA

Su svečiais bučiuokitės atsargiai, tik su vyru – aistringai

Būkite atsargi, kai tetos ir draugės sveikindamos Jus bučiuos. Visai to nenorėdamos jos gali sugadinti Jums makiažą, palikti lūpų dažų žymes ant Jūsų skruosto.

Jei norite nepriekaištingo makiažo visą dieną

Puiki išeitis – pasisamdyti makiažo specialistą visai dienai, žinoma, jei galite sau tai finansiškai leisti. Tuomet Jums tikrai neteks jaudintis dėl makiažo ir jo patvarumo. Visą dieną atrodysite tobulai. Be to, nuotakos vis dažniau vestuvėms renkasi dvi sukneles, vieną – apeigoms bažnyčioje, kitą – vakarui. Į tai irgi reikėtų atkreipti dėmesį. Juk būtų puiku apsivilkus vakarinei šventės daliai skirtą suknelę, pakeisti ir paryškinti makiažą. Jei vis dėlto neketinate keisti makiažo, tik sukneles – nepamirškite apie tai pasakyti savo vizažistui. Jis pasirūpins, kad Jūsų makiažas tiktų prie abiejų drabužių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite jaunikio

Patariu nepamiršti pasirūpinti ir savo išrinktojo išvaizda. Jaunikį taip pat reikėtų pagrimuoti, kad nuotraukose Jūs abu atrodytumėte puikiai.

Fiksuokite, kaip kuriamas grožis

Jei norite, suteikite fotografui galimybę įamžinti Jūsų pasiruošimą. Turėsite puikių nuotraukų. Be to, patarčiau negailėti pinigų geram fotografui – juk nuotraukos liks visam gyvenimui, nuotraukų albumą vartysite ne tik Jūs, bet ir Jūsų anūkai. Mano nuomone, rengiant vestuves tikrai neverta taupyti išvaizdai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų