REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gintarė Paulikaitė ir Greta Šateikytė – dvi merginos iš pajūrio, susipažinusios prieš kiek daugiau nei ketverius metus. Jos, muzikos mėgėjams geriau žinomos kaip „Rezervuota“, tvirtina, kad grodamos jaučia didelį malonumą, o gerbėjų pagyrimai ir komplimentai skatina kurti toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Joms atvažiavus studijuoti į sostinę, „Rezervuotai“ prasidėjo naujas etapas: padaugėjo koncertų, dalyvavimų įvairiuose festivaliuose, projektuose, konkursuose. Kadangi merginos mėgsta eksperimentuoti ir atrasti kažką naujo, groti drauge kartais pasikviesdavo įvairių muzikantų: jų koncertuose skambėjo fleita, klavišiniai, būgnai ir bosinė gitara. (Pačios jos taip pat groja įdomiais instrumentais: Gintarė – ukulele, Greta – kachonu, kuris ne vienam yra sukėlęs klausimą,  “kas čia per dėžė?“).

REKLAMA

Taip pamažu į grupę įsiliejo gitaristai Mantas, taip pat grojantis ukulele, ir Justas bei smuikininkas Tadas. Pasak Gintarės, padaugėjus muzikantų, grupės muzika skamba profesionaliau ir įdomiau.

Kol merginos muzikavo dviese, jų kūryba skyrėsi nuo dabartinės, bet eksperimentuojant stilius keitėsi, kol galiausiai, pasikeitus grupės sudėčiai, muzika virto Acoustic, Funk ir kitų stilių mišiniu, paprasčiau – tiesiog Kita.

Grupė nevengia pagroti ir kai kurias dueto senąsias, bet dabar naujai skambančias dainas, turi lietuviškų ir vis daugiau angliškų kūrinių, taip pat vieną kitą perdainuotą hitą. Šiuo metu „Rezervuota“studijoje įrašinėja naujus kūrinius, kad artimiausiu metu galėtų pradžiuginti savo klausytojus kompaktiniu disku su keletu savo dainų.

REKLAMA
REKLAMA

„Rezervuotos“ gerbėjų ratas koncertas po koncerto pamažu plečiasi. Išgirdus juos pirmą kartą, norisi pasiklausyti dar ir dar.  Pasak Gintarės, labiausiai jie vertina paprastumą. Gal tame ir paslaptis?

„Rezervuotos“ muzika maloni ausiai ir miela širdžiai. Dar negirdėjai? Ateik ir paklausyk!

Pirmasis solinis grupės „Rezervuota“ koncertas sausio 20 dieną, ketvirtadienį, 20 val. muzikiniame klube „Artistai“.

Grupė „Rezervuota“: Gintarė Paulikaitė – vokalas, ukulelė, dainų tekstai, Greta Šateikytė – perkusija, kachonas, Mantas Zigmantas – gitara, ukulelė, Justas Grigaravičius – gitara, Tadas Dešukas – smuikas, Bernardas Prušinskas – bosinė gitara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų