REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien ryte pamiškėje prie Vilniaus buvo rasta nužudyta ir prieš mirtį  galimai  išžaginta nepilnametė, praneša delfi.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Auka rasta sekmadienį apie 9 val. netoli Nemenčinės plento. Kūnas aptiktas ant tako, kuris veda nuo autobusų stotelės sodų bendrijos link.

REKLAMA

Kraupų nusikaltimą tiriantys Vilniaus policininkai  sulaukė visuomenės pagalbos: buvo tikrinama po paskelbtos žinios policiją užplūdusi informacija. Pavakarę pareigūnai sulaikė įtariamąjį žudiką.

Manoma, kad ji nužudyta naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Ekspertai nustatys ar ji buvo išžaginta – merginos apatinė kūno dalis buvo nuoga.

Lavono net nebandyta paslėpti. Pasak pareigūnų, mergaitė maždaug 14-16 metų. Nužudytosios palaikai rasti apie 9 val.

REKLAMA
REKLAMA

Oficiali aukos atpažinimo procedūra dar neatlikta.

Sostinės  pareigūnai dirbo operatyviai ir sistemingai.

Kaip delfi.lt sakė kriminalistai, didelėms kriminalinės policijos pajėgoms, mestoms tirti šį nusikaltimą, asmeniškai vadovaujantis A.Mikulskis įsakė įtariamąjį (ar įtariamuosius) surasti tą pačią dieną.

Po pietų žiniasklaidai pranešta, kad įtariamasis jau nustatytas ir sulaikytas. Sulaikytasis yra iš Vilniaus.

Komisaras prašė padėkoti žmonėms už pagalbą policijai, o pareigūnams - už gerą, profesionalų ir rezultatyvų darbą. „Tokie nusikaltimai labai apjungia žmones. Pareigūnai dirba iš širdies, supranta, kad reikia kuo greičiau ištirti“, – kalbėjo dėl itin jauno žmogaus netekties apgailestavęs patyręs kriminalistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų