REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Žvaigždžių duetų“ laidoje žiūrovai netrukus išgirs nuostabų jaunojo talento Iljos Aksionovo ir jo mokytojos Vitos Pimpienės duetą.

REKLAMA
REKLAMA

LNK televizijos žiūrovai ne kartą galėjo pasigėrėti LNK laidos „2 minutės šlovės“ nugalėtojo balsu, o štai dailiojo čiuožimo žvaigždė Povilas Vanagas, „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys, jį išgirdo pirmąsyk ir neteko amo.

REKLAMA

„Esu sužavėtas Ilja ir kviečiu jį su savo mokytoja prisijungti prie mūsų projekto „Liepsnojantis ledas“ jubiliejinio turo“, – griaudžiant aplodismentams, į Ilją su mokytoja kreipėsi P. Vanagas. Jiedu kartu su žmona Margarita Drobiazko organizuoja milžiniško populiarumo sulaukiantį dailiojo čiuožimo šou.

„Smagu, kad mane pakvietėt, bet galiu pasakyti, kad aš labai greitai nugriūsiu“, – nedrąsiai tarė Ilja, ir „Žvaigdžių duetų“ salėje nuvilnijo garsus juokas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Vanagas užtikrino, kad Iljai čiuožti nereikės, užteks jo nuostabaus dainavimo.

„Žvaigždžių duetų“ rengėjai neatmeta galimybės, kad Ilja su mokytoja dalyvaus konkursinėje projekto programoje. Tačiau, rodos, tada kiti dalyviai neturės šansų.

„Argi galima komentuoti angelų dainavimą“, – po Iljos pasirodymo retoriškai klausė „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys Vytautas Juozapaitis.

„Žvaigždžių duetų“ startas – jau šeštadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų