REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV komikas Stephenas Colbertas savo humoro laidoje „The Colbert Report“ skyrė kelias minutes pajuokavimui apie Lietuvą. Vedėjas šį siužetą pavadino „Lietuvos aromatas“, apeliuodamas į Lietuvos vardo kvepalus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodymą jis pradėjo kalbėdamas apie tai, kaip Lietuva sudavė smūgį Amerikos dominavimui pasaulyje. S. Colbertas pabrėžė, kad būtent lietuviai turi stipriausią pasaulyje žmogų, kurį vedėjas įvardino kaip „Zydrūnas Savykas“. Komikas pasakė, kad lietuviai nenugalimi ir sudėtingoje gramatikos srityje, rodydamas ekrane žodį „šešiasdešimt“.

REKLAMA

„Visi žino, kad geriausias komplimentas, kurį gali pasakyti moteriai – „kvepi kaip lietuvė“, – tvirtino S. Colbertas. „Taigi, dabar, kai mano namuose susirenka didelė kompanija ir aš noriu pakvėpinti butą, tai pasisodinu tualete kelias lietuves“, – juokavo komikas, o ekrane pasirodė nuotrauka su trimis Lietuvos senutėmis prabangiame vonios kambaryje. „Ir jos nekenčia čigonų“, – priduria vedėjas.

Kalbėdamas apie Lietuvos kvapą, S. Colbertas ėmė skaityti Lietuvos vardo kvepalų apibūdinimą: „Mes norėjome sukurti kažką ypatingo, kas reprezentuotų Lietuvą ir lietuvių charakterį“.

REKLAMA
REKLAMA

„Puiku“, – tarė S. Colbertas, „dabar jie bus nesustabdomi ir nenugalimi“.

Lietuvos kvapas – tai muskuso, kedro ir sandalmedžio ir laužo kvapų mišinys, primenantis senuosius pagonių ritualus“, – toliau kvepalų aprašymą skaitė komikas.

„Žinoma, o kas nenorėtų kvepėti kaip ožka, paskersta lesbiečių būgnų būrelyje?“, – su nuostaba  paklausė humoristas.

Netrukus vedėjas pasiūlo sukurti analogišką aromatą, kuris reprezentuotų Ameriką ir būtų pavadintas „I smell like American (and so can you)“ (liet. aš kvepiu kaip amerikietis (ir tu taip gali).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

/tbody>





















www.colbertnation.com




















REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų