REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagausėjus atvejų, kai Valstybinio socialinio draudimo fondo („Sodros") darbuotojų vardu prisidengę sukčiai siekia išvilioti iš žmonių pinigus, institucijos direktorius Mindaugas Sinkevičius primena, jog „Sodros" darbuotojai gyventojų namuose nesilanko.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak M. Sinkevičiaus, atsiradus būtinybei aptarti bet kokius piniginius klausimus, institucija išsiunčia žmogui laišką ir pakviečia jį apsilankyti teritoriniame skyriuje.

REKLAMA

„Dar kartą norime atkreipti gyventojų dėmesį į tai, kad „Sodros" darbuotojai į gyventojų namus nevaikšto ir jokių piniginių reikalų netvarko. Gaila, kad prisidengdami institucijos vardu apsišaukėliai patenka į privačią žmonių erdvę, o jie nukenčia dėl patiklumo", – teigia „Sodros" vadovas.

Pasak jo, jeigu žmogus pageidauja gauti pensiją į namus, pas jį atvyksta ne „Sodros", o šias paslaugas teikiančios įmonės darbuotojai, todėl negalima pasitikėti asmeniu, kuris prisistato kaip „Sodros" darbuotojas ir teigia atnešęs netikėtai padidėjusią pensiją, priskaičiuotą naują pašalpą ar tikina, jog atėjo patikrinti pinigines santaupas.

„Sodros" darbuotojai seniai nebevaikšto po namus, nebent apsilankoma pas šimtamečius, kuriuos, iš anksto informavus, ateinama pasveikinti su gražiu jubiliejumi", – patikino M. Sinkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų