REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemą gatvėje šalta ir nejauku. O taip norėtųsi daugiau laiko praleisti su mylimuoju. Kaip paįvairinti žiemos nuobodulį ir pasidžiaugti vienas kito draugija? Tapk savo pasimatymų režisiere ir scenarijaus autore. O mes pasiūlysime, kaip žiemą paversti pasaka!

REKLAMA
REKLAMA

•    Romantišką pasimatymą galima suorganizuoti ir savo vonioje: pasinerkite į aromatinę, putų pilną vonią drauge. Įlašink keletą lašų pačiulių eterinio aliejaus, uždek žvakes, įjunk romantišką muziką.

REKLAMA

•    Jei norite pakvėpuoti gaiviu žiemos oru ir nuoširdžiai pasilinksminti – nepraleiskite progos apsilankyti čiuožykloje. Puiki nuotaika ir mylimojo tvirtumo testas garantuotas!

•    Galite apsimesti lokiais ir pasilepinti „žiemos miegu“. Bet ne tiesiogine, o ta, kita, seksualesne prasme. Reikia tik pasidovanoti savaitgalį lovoje. Iš anksto pasirūpinkite įvairiausiais skanėstais, desertais, bent keletu gerų filmų ir, žinoma, sekso žaisliukais.

REKLAMA
REKLAMA

•    Jei pasiilgote linksmos ir nerūpestingos vaikystės – galite pasivažinėti rogutėmis, pasimėtyti sniego gniūžtėmis, suritinti senį besmegenį. Svarbiausia – išnaudokite galimybes, kurias jums teikia sniegas!

•    Šaunu būtų prisiminti senus gerus laikus ir išsiruošti į naktinį kino seansą. Juk pustuštėje salėje taip romantiška bučiuotis! O po laimingos filmo pabaigos galite vis dar nesiskubinti namo. Naktinių žibintų apšviestas miestas – tai dar viena žiemos pasaka.

•    Galite sušilti iš vidaus. Juk net ir sniego karalienės širdį ištirpdytų šaukštelis karšto šokolado ar gurkšnis glitveino, kurį į lovą atneštų mylinčios rankos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų