REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasakiškas sausio mėnesio žurnalo „Gala“ numeris į Naujuosius, 2011 – us metus siūlo žengti su pasaka širdyje. Dosniai pažerdamas lietuviškų žvaigždžių gyvenimo istorijų, įrodo, kad kiekviena pelenė gali virsti princese, kiekviena miegančioji gražuolė sulauks savo pasakų princo bučinio.

REKLAMA
REKLAMA

Viršelio veidas – aktorė Edita Užaitė kai kam atrodo pasipūtusi. Kiti šventai įsitikinę, kad jos gyvenimas – rožėmis klotas. Atvirame interviu žurnalui „Gala“ aktorė paneigia apie save sklandančius gandus. „Jaučiausi stora ir baisi, - prisipažįsta Edita. – Klasėje turėjome aiškiai apibrėžtą grožio etaloną, kurio aš neatitikau“. Nors Edita jau išaugo pasakų amžių, tačiau žavus jos virsmas iš pelenės į princesę įteikė jai į rankas laimės bilietą.

REKLAMA

Panaši pelenės pasaka išsipildė ir primabalerinai Jurgitai Droninai. Vaikystėje ji buvo mažutė, nepaprastai liesa mergaičiukė liūdnomis akimis - viena iš daugelio. Tačiau pastabesnė akis jau tada matė: ši mergina – ypatinga. „Pamačiusi Jurgitą Švedijos Karališkojo baleto direktorė Madeleine Onne ją tiesiog įsimylėjo“, - pasakoja garsi Lietuvos pedagogė Jolanta Vymerytė, kadaise padėjusi balerinai žengti pirmuosius žingsnius.

REKLAMA
REKLAMA

Klysta manantieji, kad Vilius ir Violeta Tarasovai persikėlę į Klaipėdą muziką iškeitė į ramų šeiminį gyvenimą. Lietuviškieji Bradas ir Anglina nenustoja stebinti – ne tik darbais, bet ir požiūriu į juos.

Verslininkas Mečislovas Subelis, kadaise buvęs daug vilčių teikiantis dainininkas, pažeidęs balso stygas, niekada nesitikėjo, kad koncertuos didžiosiose koncertų salėse, o jam dainas rašys didieji Lietuvos kompozitoriai. Svarbiausia gyvenime – tikėjimas ir meilė. Sėkmės formulę atskleidžia „Karališkas tigras“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios temos, kurias rasite šiame numeryje. Kaip visuomet „Gala“ atskleidžia karščiausias grožio naujienas, mados pasaulio pasakiško grožio fotosesijas ir smagius, prašmatnius, linksmus ir prasmingus mėnesio renginius ir vakarėlius. Skaitykite „Gala“ ir jus apgaubiantis spindintis žvaigždžių gyvenimas padės susikurti savo pasaką.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų