REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 2 dieną pasirodė paskutinė Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) projekto „Ledas ir liepsna“ laida, kurioje buvo paskelbti nugalėtojai. Susumavus žiūrovų balsus ir komisijos narių įvertinimus, Agnės Ditkovskytės ir Povilo Vanago porai nepavyko užimti prizinės vietos. Lietuvos atstovai į geriausiųjų trejetuką nepateko.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinėje laidoje visos poros pristatė geriausius savo numerius. Agnė ir Povilas pasirinko savo pirmąjį šokį ant ledo pagal Ievos Norkutės dainą „Raudoni vakarai“. Dar prieš pasirodydami projekto pradžioje su šiuo numeriu, pora teigė, kad atstovauti Lietuvai nebus lengva.

REKLAMA

Šįkart pora nestokojo gerų žodžių ir linkėjimų ne tik savo žiūrovams, bet ir Lietuvai: „Brangūs televizijos žiūrovai, Agne ir aš sveikiname Jus su Naujaisiais metais ir  norime iš visos širdies palinkėti, kad išsipildytų pačios slapčiausios Jūsų svajonės. Naudodamasis proga, noriu perduoti linkėjimus Lietuvai – nuostabiai šaliai, už kurią rungėmės šiame projekte“, – po pasirodymo kalbėjo Povilas Vanagas.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto nugalėtojais tapo olimpinės čempionės Tatjanos Navkos ir dainininko Aleksejaus Vorobjovo pora. Antrąją vietą užėmė Lizos Arzamasovos ir Maksimo Stavisko pora, o trečiąją – dvi poros – Sati Kazanovos ir Romano Kostamarovo bei Natalijos Podolskojos ir Maksimo Marinino poros. Dar gi, pastarajai porai atiteko aistringiausios projekto poros titulas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų