REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Australijoje kone tautos didvyre laikoma ir „Laimingosios“ pravardę turinti pasaulio banglenčių sporto čempionė Stephanie Gilmore patyrė šoką, kai prie namų buvo užpulta ir sumušta nepažįstamojo, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų mergina nukentėjo ryte, kai privažiavo automobiliu prie savo namų. Užpuolikas prišokęs trenkė metaliniu strypu profesionaliai sportininkei per galvą. Antro smūgio blondinė išvengė pakišdama kairiąją ranką, tačiau nuo smūgio lūžo rankos kaulas.

REKLAMA

Stephanie ėmė šauktis pagalbos, netrukus pasirodžiusi jos teta Anita ir penki kaimynai sulaikė 26 metų užpuoliką. Šokiruota banglentininkė ne iš karto atsigavo. „Ačiū šeimai, draugams ir visiems, kurie padėjo. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi“, – sakė jis.

Liudininkai teigė, kad suimtąjį užpuoliką jie matė ir anksčiau vaikščiojantį netoliese. Spėjama, kad vyras tykojo ir laukė progos užpulti būtent gražiąją sportininkę.

Kada S. Gilmore galės vėl stoti ant banglentės kol kas neaišku. „Gydytojai sakė, kad šešias savaites negalėsiu sportuoti. Turi sugyti ranka“, – vietiniam laikraščiui sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų