REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką išgyvena motina, matydama, kaip jos sūnus šoka ir dainuoja, demonstruoja turtus ir prabangą, šelpia vargstančius ir glosto senutes? Moteris, kažkada padariusi pačią didžiausią savo gyvenimo klaidą ir šiandien atsidūrusi gyvenimo kryžkelėje. Kaip mylėti ir būti mylimai?

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad aš turiu tokį sūnų. Jis gražus, protingas. Jį visi myli, visur priima. O jei jam gerai sekasi, tai ir aš gerai jaučiuosi“, – teigia Raisa Aleksandrovič, populiaraus atlikėjo Radžio mama.

REKLAMA

Vos išėjusi iš Panevėžio pataisos namų net 15 metų ten praleidusi Lilia vadinama moteris nežinojo nei kur eiti, nei kur važiuoti. Žinomiausias kelias – Vilniaus link. Todėl sėdusi į autobusą moteris po poros valandų jau klaidžiojo stotyje. Nesuvokdama, kaip reikės sostinėje gyventi – turint vos kelis litus ir būtiniausius drabužius.

„Ji iš karto pasakė, kad yra Radžio mama. Ir paprašė, kad mes leistume jai čia apsigyventi“, – prisimena Lietuvos kalinių globos draugijos Reabilitacijos centro vadovė Milda Bliumenzonienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ūmiu būdu, išsišokimais ir nenudailintu charakteriu garsėjanti moteris – mįslė jos artimai nepažįstantiems. Tačiau visai ką kita apie Raisą Aleksandrovič kalba tie, kurie turėjo nors menkiausią galimybę bendrauti su ilgus metus vagiliavusia ir narkotikus vartojusia moterimi. Su motina, trečdalį savo gyvenimo praleidusia Panevėžio kalėjime. Ten pagimdžiusia ir sūnelį Radžį.

„Gyvenime padariau tiek klaidų, kad jų suskaičiuoti jau nebepajėgiu. Mano visas gyvenimas – vienos klaidos. Tačiau nors vieną kitą tikrai pabandysiu ištaisyti“, – sako Lilia vadinama ekskalinė, neseniai metusi vartoti narkotikus ir pasišovusi susirasti tinkamą darbą.

Įkalbėti Raisą Aleksandrovič atsiverti pavyko ne iš karto. Išskirtinė „Abipus sienos“ tema – antradienį 19.40, tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų