REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pas garbaus amžiaus Šiaulių apskrities gyventojus įjunko lankytis geradarėmis prisistatančios ir paramą žadančios apsimetėlės, po kurių apsilankymo šeimininkams belieka skaičiuoti tūkstantinius nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio pavakarę trys nekviestos viešnios pasibeldė į Šiaulių rajono Kuršėnų mieste gyvenančios pensininkų poros namus.

REKLAMA

Nepažįstamosios kuršėniškiams prisistatė Vokietijos labdaros organizacijos darbuotojomis ir pranešė, kad ši labdaros organizacija žmonėms skiria 250 litų paramą kurui įsigyti.

Šeimininkams susidomėjus galimybe gauti tokią paramą, apsimetėlės pareiškė turinčios 500  litų nominalo kupiūrą ir pasiteiravo, ar jie negalėtų paieškoti grąžos.

Kai 76 m. kuršėniškio žmona nuėjo į kambarį atnešti pinigų, viešnios pastebėjo, kur jie laikomi. Šeimininkams buvo pareikšta, kad grąžos nebereikia - esą parama bus suteikta ne pinigais, o kuru. Tai išgirdusi, kuršėniškė piniginę su pinigais padėjo atgal po pagalve.

REKLAMA
REKLAMA

Tariamos geradarės išeiti nesiskubino - jos paprašė, kad šeimininkė parodytų, ar gerai šyla namuose esantys radiatoriai. Aprodžiusi radiatorius, kuršėniškė viešnias išlydėjo.

Džiaugsmą dėl pažadėtos paramos netrukus pakeitė apmaudas - šeimininkai netrukus pasigedo po pagalve paliktos piniginės, kurioje buvo 26 tūkst. litų.

Nukentėjusieji apie vagystę pranešė policijos pareigūnams. Pensininkai įsidėmėjo, kad visos 3 juos aplankiusios moterys buvo romų tautybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų