REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors tarptautinės organizacijos nuolat stengiasi kovoti prieš smurtą, kai kuriose šalyse brutalios jėgos nenustoja naudoti netgi teisėsaugos institucijos.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto portale „Youtube“ prieš prieš keletą dienų buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota viešas moters nuplakimas Sudane, rašo Dailymail.co.uk.

REKLAMA

Policijos pareigūnas, grasindamas kalėjimu, liepia moteriai ilgu juodu apdaru klauptis ir ima ją plakti. Kitas policininkas, pamatęs, jog yra filmuojamas, nusijuokia ir prisijungia prie kolegos, vykdančio bausmę.

Moteris garsiai šaukė iš skausmo, tačiau nė vienas iš gausaus būrio įvykį stebėjusių žmonių nebandė jos užtarti ar jai padėti.

Už ką moteris buvo išperta, nėra aišku, tačiau įraše galima išgirsti vieną policininkų sakant, kad jei ji neiškęs rykščių, turės 2 metus praleisti kalėjime. Nubaustosios asmenybė taip pat nežinoma.

Plakimas rykštėmis yra dažna bausmė šiaurės Sudane, tačiau šis brutalus susidorojimas, užfiksuotas vaizdo įraše, paskatino vietos teisėsaugą pradėti įvykio tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų