REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, gruodžio 14 dieną, vienoje JAV Foridos valstijos mokyklų įvyko kruvinas incidentas. Į mokyklos tarybos susirinkimą atėjęs ginkluotas vyras iš pradžių apipurškė sieną dažais, sukėlė konfliktą ir galiausiai nusišovė, praneša CNN.com.

REKLAMA
REKLAMA

56 Clay'us Duke'as susirinkimo metu paprašė žodžio. Užlipęs ant pakylos jis apipurškė sieną raudonais dažais – nupiešė raidę „V“ ir apvedė ją ratu. Išsitraukęs pistoletą vyras liepė iš patalpos išeiti visiems, išskyrus prie stalo sėdėjusius kelis mokyklos tarybos narius. Žmonės išbėgo, o su likusiais C. Duke'as ėmė aršiai ginčytis.

REKLAMA

Pirmiausia ginkluotą vyrą bandė sulaikyti vienintelė salėje tuo metu buvusi moteris. Ginger Littleton trenkė rankine per C. Duke ranką, kuria jis laikė pistoletą. Visgi nuginkluoti vyro jai nepavyko. Šaukdamas C. Duke'as ėmė jai grasinti ginklu, tačiau taip ir neiššovė.

Tada į salę įėjo ginkluotas apsaugos darbuotojas Mike'as Jonesas. Įvyko susišaudymas. Iš pradžių buvo skelbiama, kad užpuoliką nukovė būtent M. Jonesas, bet vaizdo įrašas atskleidė, jog jis C. Duke'ą tik sužeidė, o šis tuomet nusišovė pats. Niekas daugiau per incidentą nenukentėjo.

Balsas.lt nerekomenduoja vaizdo medžiagos žiūrėti nepilnamečiams ir jautriems žmonėms.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų