REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėlai vakare penktadienį Monake pasibaigė oficiali nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimo ceremonija, kurie dalyvavo FIA rengiamuose čempionatuose. Pats jauniausias Formulės 1 istorijoje čempionas Sebastianas Vettelis gavo taurę iš federacijos prezidento Jeano Todto rankų.

REKLAMA
REKLAMA

Bernie Ecclestonas, vykdantysis „Formula One Management“ (FOM) direktorius, įteikė Konstruktorių taurę Red Bull Racing vadovui Christianui Horneriui. Fernando Alonso (Ferrari) ir Markas Webberis (Red Bull Racing) gavo apdovanojimus už antrą ir trečią vietas atitinkamai.

REKLAMA

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Tai neįtikėtinas vakaras man ir Red Bull Racing komandai. Labai jaudinausi, gaudamas čempiono taurę, nes apie tai svajojau nuo to laiko, kai pradėjau užsiiminėti autosportu. Tiesiog nesitiki, kad laimėjau čempionatą, kad fantastiškas sezonas, kuriame mes išgyvenome pakilimus ir nuosmukius, pasibaigė pergale. Bet mes iki galo tikėjome komanda, mūsų bolidu ir patyrėme malonumą iš kiekvienų lenktynių.

REKLAMA
REKLAMA

Noriu padėkoti visam Red Bull Racing kolektyvui ir Renault variklių gamintojui už pastangas ir atsidavimą darbui, kurio rezultatu tapo mūsų neįtikėtinas bolidas. Didžiuojuosi mūsų pasiekimais.“

Taip pat prizai buvo skirti geriausiam Didžiojo Prizo organizatoriui – Korėjai.

Prizą už geriausią transliaciją gavo Abu Dabio Didžiojo Prizo organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų