REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė LeBronas Jamesas vasarą Klivlendo „Cavaliers" iškeitė į Majamio „Heat", amerikietis tikisi, kad buvusios komandos vadovų pagarba jam nesumažėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Puolėjas atviravo, kad nepaisant daug diskusijų sukėlusio karjeros posūkio, Klivlendo „Quicken Loans" arenoje jo marškinėliai vieną dieną gali būti iškelti palubėse.

REKLAMA

„Jei „Cavaliers" imtųsi tokio žingsnio, man būtų didelė garbė. Kiekvieną vakarą vilkint „Cavaliers" aprangą stengiausi žaisti kaip įmanoma geriau. Jei tai nulemtų, kad būčiau taip pagerbtas, tai būtų tiesiog šaunu", - tvirtino L.Jamesas.

Poryt „Cavaliers" savo žiūrovų akivaizdoje susirems su dabartine L.Jameso komanda „Heat". Dėl sirgalių neapykantos ruošiamasi įvairiems neramumams.

„Esu viskam pasiruošęs, - teigė L.Jamesas. - Mane greičiausiai užplūs emocijos. Esu dėkingas Klivlendui ir jo gyventojams ne tik už tai, kad galėjau atskleisti jiems savo talentą, bet ir už tai, kad iš berniuko per septynerius metus tapau vyru."

Primename, jog „Cavaliers" ir „Heat" akistatos metu arenoje bus sustiprintos saugumo pajėgos. Arenos apsauga bandys užkirsti kelią bet kokiems įžeidinėjimams, adresuotiems L.Jamesui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų