REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Nėra nieko neįmanomo“ (angl. „Impossible is nothing“) – legendinis „adidas“ šūkis jau penktus metus skambės populiausiausių, sporto mėgėjų ir profesionalų pamėgtų lengvosios atletikos varžybų metu.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanija, šiemet tapusi pagrindine Vilniaus maratono rėmėja ir toliau aktyviai dalyvaus organizuojant 2011-ųjų metų renginius, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

Alise Pizika, „adidas“ rinkodaros vadybininkė Baltijos šalyse, džiaugiasi ypač sėkmingu bei produktyviu kompanijos ir Vilniaus maratono organizatorių bendradarbiavimu.

„Matydami Vilniaus maratono potencialą augti ir tobulėti, nusprendėme pratęsti mūsų bendradarbiavimo sutartį dar trejiems metams. Tikimės, kad per šį laiką Lietuvos bėgimo mėgėjai išbandys ir įvertins bėgikams siūlomus adidas produktus. Mūsų tikslas – naujų iššūkių siekiantiems žmonėms pateikti tik tai, kas jiems yra geriausia“, – sakė A.Pizika.

REKLAMA
REKLAMA

Jos teigimu, „adidas“ kompanija ateityje planuoja remti ne tik Vilniaus maratoną, bet ir kitas sportininkų mėgstamas bėgimo varžybas.

Vilniaus maratono direktorius Evaldas Martinka pastebi, kad Lietuvoje ypač auga susidomėjimas bėgimo varžybomis, į kurias susirenka ne tik aukštų rezultatų siekiantys profesionalai, bet ir savo galimybių ribas trokštantys išbandyti mėgėjai, sveikos gyvensenos puoselėtojai. Rėmėjų pagalba kiekvienas toks renginys tampa spalvingesnis ir patrauklesnis tiek jo dalyviams, tiek žiūrovams.

„adidas“ – viena daugiausiai į Lietuvos lengvąją atletiką investuojančių įmonių. Džiugu, kad ši, gilias tradicijas turinti tarptautinė kompanija, aktyviai dalyvauja organizuojant varžybas, sprendžiant įvairius techninius klausimus, dalinasi sukaupta informacija ir patirtimi, įgyta bendradarbiaujant su kitų šalių puikias tradicijas turinčių maratonų organizatoriais“, – džiaugėsi A.Martinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitų metų maratone – naujovės

Tarptautinis, jau aštuntasis Vilniaus maratonas 2011-ais metais vyks rugsėjo 10-11 dienomis. Jo programoje – ne tik maratono (4,2km), pusmaratonio (21,097 km) ir maratono (42,195 km) bėgimai, bet ir tėvelių varžybos su mažyliais vežimėliuose bei naujovė – estafetė 4x10,550 km.

„Maratonas – tai ne tik dviejų dienų šventė miestui ir iššūkis sportininkams. Bėgikams reikia ne tik intensyvių treniruočių jam pasiruošti, bet ir varžybų, kurių metu galėtų pasitikrinti jėgas prieš svarbiausią metų startą. Todėl 2011 metais planuojame kartu su pagrindiniu rėmėju, kompanija „adidas“, organizuoti dar du smagius sporto renginius“, – kalbėjo Vilniaus maratono direktorius.

REKLAMA

Pasak jo, be Vilniaus maratono, šiemet bėgimo entuziastai į savo varžybų kalendorius galės įtraukti dar kelias varžybas – gegužės 8 dieną Druskininkuose vyksiantį pusės maratono bėgimą, gegužės 28 dieną Nidoje startuosiantį 100 km ultramaratoną bei paplūdimio varžybas, kur visi norintis galės varžytis 100 metrų, estafečių ir 5 km rungtyse.

Pristatė „asmeninį trenerį“

Vilniuje antradienį „adidas“ atstovai pristatė virtualų bėgimo partnerį su tikralaikiais garsiniais patarimais. „miCoach“ interaktyvi treniruočių sistema padeda paspartinti arba sulėtinti, stebėti širdies ritmą, tempą, atstumą ir žingsnių ritmą.

REKLAMA

„Visada esu už sveiką gyvenimo būdą. Planuoju gyventi 120 metų ir tikiuosi tai padaryti“, – sakė pristatyme dalyvavusi šįmet Vilniaus maratone dalyvavusi žurnalistė Gabija Vitkevičiūtė. Anot jos, vienai be trenerio bėgti gana sunku, o šis prietaisas jį visiškai atstoja.

Kauno „Žalgirio“ fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas matė ne tik tokio prietaiso naudą mėgėjams, bet ir profesionalams. „Ne sezono metu žaidėjai gali suvesti savo individualių treniruočių duomenis į internetą, aš galiu matyti, kaip jie dirbo, parašyti patarimą ar komentarą, – teigė jis. – Vienam sudėtinga laikyti treniruočių plano, o šis prietaisas – papildoma motyvacija.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmeninio trenerio „miCoach“ pristatyme dalyvavo Lietuvos futbolo čempionai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai, Kauno „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis, bėgimo mėgėjai.

FAKTAI

„miCoach Pacer“ – mažas, lengvas įrenginys, teikiantis tikralaikius patarimus per ausines, kai sportuojama. Įrenginį galima sujungti su bet kuriuo MP3 grotuvu, tuomet sportuojant galima gauti ne tik patarimų, bet ir klausytis mėgstamos muzikos.  Sportuojant duodami patarimai realiu laiku, pagal paties sudarytą programą, asmenines savybes, treniruotumą. Tai užtikrins, kad treniruotė būtų optimali ir tikslinga siekiant užsibrėžto tikslo.

Įrenginio patarimai ir nurodymai gali būti duodami tenisininko Andy Murray ir pasaulio čempiono NBA krepšininko Derrecko Rose'o balsu. „miCoach“ naudoja pasaulio ir Europos futbolo čempionai ispanai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų