REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Kate ir Princo Willliamo vestuvėms pasaulis jau skaičiuoja šventei leidžiamus milijonus. Nors žadama, kad tai bus prabangiausios karališkosios vestuvės, apžvelgiame 10 jau įvykusių brangiausių pasaulio vestuvių ceremonijų.

REKLAMA
REKLAMA

1. Vanishos Mittal, plieno magnato Lakshmi Mittalo dukros, vestuvių elegancija ir išskirtinumas leido jai įsitvirtinti žurnalo „Forbes“ milijardierių vestuvių sąrašo viršūnėje. Apie 1 000 garbingų svečių iš viso pasaulio buvo apgyvendinti 5 žvaigždučių Paryžiaus viešbutyje, o vestuvės truko 5 dienas. Dainininkės Kylie Minogue pasirodymas buvo šios, 60 mln. JAV dolerių kainavusios, šventės „vinis“.

REKLAMA

2. Puiki Dubajaus šeicho Mohammedo bin Rashido Al Maktoumo ir princesės Salamos vestuvių ceremonija 1981 metais kainavo 44,5 mln. dolerių. Šventei buvo pastatytas didžiulis stadionas, kuris sutalpino 20 tūkst. kviestinių svečių į 7 dienas trukusią šventę.

3. Vikramas Chatwalis, Niujorko viešbučių magnato Sant Singh Chatwalio sūnus, sumainė žiedus su modeliu ir aktore Priya Sachdev itin pompastiškoje šventėje, kuri tapo prabangiausiomis vestuvėmis Indijoje. Ceremoniją papuošė tokių įžymybių kaip Billas Clintonas ar Naomi Campbell dalyvavimas.

Daugiau skaitykite portale Ekonomika.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų