• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nevalgykite ispaniškų steakų!“ – štai kokią destrukciją įnešė Alberto Contadoro skandalas į ispanų gastronomo meniu, ir tie, kurie dievino šią virtuvę ar šį dviračių asą, nori pagaliau gauti atsakymą – valgyti ar nevalgyti? Nekaltas ar kaltas?

REKLAMA
REKLAMA

Solidariai palaikomas Ispanijoje tiek dviračių sporto federacijos, tiek kitų autoritetingų Ispanijos dviratininkų, A. Contadoro likimas nuo vakar atiduotas – į saviškių rankas.

REKLAMA

Tarptautinė dviračių sporto sąjunga įpareigojo Ispanijos dviračių sporto federaciją prisiimti atsakomybę, kur padėti tą kablelį galutiniame triskart „Tour de France“ čempiono nuosprendyje – BAUSTI NEGALIMA PASIGAILĖTI.

Alberto Contadoro atstovo spaudai nenustebino ši žinia.

„Šito mes ir tikėjomės. Tarptautinė federacija turėjo perduoti dosjė Ispanijos federacijai, kuri ir priims nuosprendį. Atvirai kalbant, jeigu šis tyrimas „Tour de France“ metu buvo pradėtas, tai normalu, kad nacionalinė federacija turi priimti galutinį sprendimą. Dabar mes lauksime to nuosprendžio, o, jo belaukdami, nieko nebekomentuosime“.– pranešė dviratininko atstovas spaudai Jacinto Vidarte, pridurdamas, kad kaltinamojo advokatai pateiks visus dokumentus, įrodančius, kad A. Contadoro byloje kalba eina tik apie maisto užkratą.

REKLAMA
REKLAMA

„Byla kaip visos kitos“

Ispanijos dviračių sporto federacijos prezidentas Juan Carlos Castaño, savo ruožtu, pareiškė, kad „tai tokia pat byla kaip visos kitos“ ir nežadėjo greitų išvadų, tačiau patikino sudarysiantis visas sąlygas kaltinamajam su įrodymais pateikti savo versiją.

„Mes išnagrinėsime visą medžiagą, kurią mums perdavė UCI ir Kompetencijos komitetas įprasta tvarka pradės tyrimą. Jeigu komisija nuspręs tyrimą pratęsti, mes informuosime patį dviratininką, kad šis galėtų pateikti savo argumentus ir įrodymus, reikalingus jo gynybai“.– teigė J. C. Castaño, nurodęs, kad A. Contadoro bylos tyrimas gali užtrukti mažiausiai 3 mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šalininkai – optimistai

Tikintys ne tik savo favoritą esant nekaltu, bet ir negarbingai apšmeižtu, A. Contadoro šalininkai guldo galvą ne tik už tai, kad dviratininkas nepraras nei vieno šiemet iškovoto titulo, bet ir kad kitąmet laimės „Tour de France“ ir „Vuelta a España“.

Ar tai tik iliuzijos?

Susiję tekstai:

Kodėl taip delsiama užbaigti sukompromituoto čempiono bylą?

Čempionų galvas skaičiuosime „Didžiojoje kilpoje“?

„Tour de France“ ateitis aiški, o Alberto Contadoro?

Neabejingi A. Contadoro bylai – dviejose barikadų pusėse

A. Contadoro užnugarin stojo Ispanijos valdžios atstovai

Dopingo skandalas neaplenkė ir ispanų čempiono A. Contadoro

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų