REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Jungtines Valstijas automobiliu keliaujantys turistai iš Vokietijos užsimiršo ar pernelyg įsijautė, tad už greičio viršijimą buvo sustabdyti policijos. Kadangi vaizdo kamera nebuvo išjungta, pareigūno ir vairuotojo dialogas buvo įamžintas ir, kaip matome, smarkiai išpopuliarėjo internete.

REKLAMA
REKLAMA

Nemokantiems angliškai: policininkas pareikalavo dokumentų ir pranešė, kad vairuotojas viršijo leistiną greitį (vietoj 70 mylių per valandą važiavo 96). Paklausęs, iš kur jie atvyko, pareigūnas pavartojo kreipinį „vokiečių berniuk“ ir rūsčiai pasiteiravo, kodėl jis važinėja po „jo šalį“. Po pauzės patikslino – „nekreipdamas dėmesio į greitį ribojančius ženklus“. Tęsdamas pokalbį pareigūnas paaiškino, kas nutinka greitį viršijantiems berniukams: esą už tokį pažeidimą galima atsisėsti į areštinę, iš kurios išėjus „subinę skaudės visą mėnesį“. Rūstus pabarimas vis dėlto baigėsi be sankcijų – policininkas net neskyrė baudos, turbūt teisingai nuspręsdamas, kad šis vairuotojas daugiau nebenusižengs.

Baisu net įsivaizduoti, kas būtų buvę, jei automobiliu būtų važiavę turistai iš Lietuvos ir piktąjį policininką būtų nusprendę apraminti kyšiu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų