REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stebuklai vyksta! Jie gyvena tarp mūsų, tik ne visada sugebame juos įžvelgti. Lapkričio mėnesio žurnalo „Ieva“ numeris padės praskleisti šydą, slepiantį stebuklus nuo abejingų akių. Leiskitės su „Ieva“ į stebuklų pažinimo kelionę ir susipažinkite su žmonėmis, kurie vienaip ar kitaip prisilietė prie stebuklo paslapties.

REKLAMA
REKLAMA

Vargonų virtuozas Bernardas Vasiliauskas lemčiai galėtų būti dėkingas, kad ne kartą tarsi gimė iš naujo – vaikystėje gimtajame Kaune galėjo būti nušautas. Nors automobilį vairuoja jau ne vieną dešimtmetį, greitkelyje Kaunas – Vilnius nepaaiškinamu būdu išvengė baisios avarijos. Iki šiol vargonuoja taip pat tik per stebuklą – dešinės rankos pirštą netyčia buvo įkišęs į medžio stakles.

REKLAMA

Kitokiais stebuklais dalinasi Maltos ordino ambasadorius Lietuvoje grafas Douglasas von Saurma Jeltschas, primenantis, jog pagalbos artimui idėja – nesenstantis dalykas ir aristokratams, ir kiekvienam mūsų.

Lietuvoje nuo seno yra vadinamųjų stebuklingų vietų. Yra natūralių, o yra ir tokių, kurias žmogus sukūrė pats. Viena tokių – pagarsėjusi Povilo Žėko piramidė, kuri šalia Merkinės atkakliai tebestovi jau keliolika metų. Interviu su Povilu rasite žurnalistės Irenos Kamičaiteinės straipsnyje „Stebuklai po kupolu“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip sugauti laimės paukštę? Daugelyje kultūrų sėkmė – moters pavidalo. Indams tai deivė Lakšmė, italams – Fortūna. Vienus žmones ji myli labiau, kitus – mažiau...Kur slypi sėkmės paslaptis sužinosite perskaitę žurnalistės Ernesto Masalskaitės-Parma straipsnį „Sėkmės paukštę gaudant“.

Vedų astrologijos specialistas meksikietis Vasenta Dasa sudarė horoskopų daugybei žmonių, bet šventai tiki, kad nesvarbu, ką rodo horoskopas: jei esi apdovanotas vienu, dviem ar trimis talentais, turėtum juos panaudoti visų gerovei, nes pagrindinis visatos principas yra harmonija. Dievas, sukurdamas šį pasaulį nustatė tam tikras taisykles...Plačiau apie tai skaitykite žurnalistės Jolitos Zykutės straipsnyje „Lietuvos karma“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip visuomet „Ieva“ supažindina su naujausiomis mados tendencijomis. Kol mes ieškome stebuklų, Paryžius diktuoja madas visam pasauliui. Pasaulio mados sostinėje jau sumirgėjo 2011 – ųjų pavasario ir vasaros sezono pret-a-porter kolekcijų drabužių spalvos. Juk įdomu, ką mums atneš naujas sezonas, ar ne? Mados namų „Kenzo“ 40 metų jubiliejus – tarp civilizacijų ištiesti margaspalviai tiltai. Apie šių mados namų istoriją skaitykite žurnalistės Nerios Lejay straipsnyje „Japonė Sardinijoje“. Tuo tarpu stiliaus sufleris padės išsirinkti ką nors nepaprastai originalaus. Ką mums siūlo garsiausi Lietuvos ir pasaulio dizaineriai šį rudenį, o svarbiausia – sužinosite, kur visa tai galima įsigyti.

REKLAMA

Kita tema – kas tinka, o kas netinka brandžiai moteriai. Instinktyviai pakyla antakio linkis, o veido mimika tampa it citriną kandus...„Prašovė“, – tokie vertinimai dažnai aplanko stebint akivaizdžiai nepataikančias į taktą su amžiaus laikrodžiu moteris. Bet ar iš tiesų moters stiliui reikia bilieto į pensiją? Plačiau apie tai – straipsnyje „Amžinas stilius“.

Brangakmenis – tai saugykla. Jame švelniai saugoma moters mūza...Naujausi brangakmenių kūrėjų šedevrai, padėsiantys moterims išsivaduoti iš krizės gniaužtų, žurnalistės Jurgos Jurkevičienės straipsnyje „Himnas laisvei“.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios temos. Sužinokite, kokia gėlė vadinama Himalajų auksu ir kodėl ją taip myli „Chanel“. Karščiausios grožio pasaulio naujienos, pačios veiksmingiausios priemonės, padedančios kuo ilgiau išsaugoti jaunystę, rudens makiažo paslaptys – visa tai rasite lapkričio mėnesio žurnale, žarstančiame stebuklų smilteles. Pažarstykite jas drauge su „Ieva“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų