REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iškritusi pro langą ir sunkiai susižeidusi Paloma Penniman, popdainininko Mikos sesuo, sveiksta po operacijų. Jos jaunesnysis brolis savo tinklalapyje rašo: „Nors jai labai skauda, jos būklė nėra itin bloga, turint omenyje, kas jai atsitiko“.

REKLAMA
REKLAMA

Palomai dar teks atlaikyti tolesnes kojų ir pilvo operacijas ir po to praeiti reabilitacijos kursą. Mika padėkojo gydytojams, kurie greitai ir profesionaliai rūpinosi jo seseria po nelaimingo atsitikimo ir išgelbėjo jos gyvybę. „Visos šeimos vardu norėčiau visiems padėkoti už draugiškumą ir paramą. Mes labai džiaugiamės ir visada būsime dėkingi „Helicopter Response Unit“, gydytojams ir seselėms“.

REKLAMA

Be to, jis padėkojo gerbėjams už palaikymą ir papasakojo, kad Palomai parodė kiekvieną gautą gėlių puokštę ir kiekvieną gautą atviruką.

Paloma Penniman, iškritusi pro trečiajame aukšte esantį buto langą, užkrito ant tvoros strypų ir persismeigė – sunkiai susižalojo kojas ir pilvą. Ugniagesiams iš pradžių teko išlaisvinti ją iš tvoros, o po to gelbėtojai nugabeno ją į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų