• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgai slėpusi nėštumą dainininkė Mariah Carey pagaliau prisipažino, jog laukiasi kūdikio. Kartu su daugiau nei dešimtmečiu jaunesniu sutuoktiniu pirmagimio susilauksianti moteris atskleidė, jog jau ilgą laiką bandė susilaukti vaiko, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

41 metų atlikėja pripažino, jog prisipažinti ją privertė aplinkinių kalbos: „Nebegalėjau tylėti – jau visi buvo pastebėję, kad kūno formos pakito.“

REKLAMA

Moters sutuoktinis Nickas Cannonas pridūrė vos tik susipažinęs su Mariah prakalbo apie vaikus. „Mes vos tik susipažinę pradėjom galvoti, kokie galėtų būti mūsų vaikų vardai. Tad kūdikis mums – didelė Dievo dvana“, – džiaugsmo neslėpė būsimasis tėtis. N. Cannonas neslėpė, jog žinia apie nėštumą dar labiau sutvirtino jų santuoką.

Pora, ankstesnio interviu metu paklausta, ko norėtų labiau, berniuko ar mergaitės, prisipažino, kad jiems nesvarbu – su abejais būtų bėdų! „Jei augintumėm mergaitę, jaudintumėmės dėl kiekvieno aplink besisukinėjančio vaikino. Jei berniukas – greičiausiai būtų baisu, kad nebūtų pasiutęs ir nesilaužytų kojų bei rankų“, – juokaudama tikino pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų