REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

KK2 toliau tęsia temą apie Adolfą Večerskį ir Nacionalinį dramos teatrą. Penkerius metus Nacionaliniame dramos teatre tvarkęsis kaip nuosavoje įmonėje ir sukišęs čia visą savo šeimą bei artimuosius, ponas Večerskis išspirtas iš konkurso dar jam nepasibaigus.

REKLAMA
REKLAMA

Kultūros ministras Arūnas Gelūnas, paskutinę akimirką paskelbė, kad asmuo, pažeidžiantis viešus ir privačius interesus, negali vadovauti garbingai valstybės įstaigai.

REKLAMA

KK2 primena, kad teatre, kurį visi vadino komerciniu Večerskio teatru, neliko vietos garsiausiems pasulinio garso lygio režisieriams: Oskarui Koršunovui, Rimui Tuminui, Eimuntui Nekrošiui. Teatro direktorius Adolfas Večerskis, pasitaręs su Adolfu Večerskiu, nutardavo, kad pats geriausiais režisierius yra Adolfas Večerskis. Ir pats su savimi pasirašydavo sutartis.

Vakar ministras Arūnas Gelūnas paskelbė konkurso Nacionalinio dramos teatro generalinio direktoriaus vietai užimti nugalėtoją. Tai aktorius, Oksaro Koršunovo teatro direktorius Martynas Budraitis. Martynas yra legendinės kino žvaigždės, Lietuvos kultūros atašė Maskvoje Juozo Budraičio sūnus.

Martyno Budraičio nacionaliniame dramos teatre laukia nelengvos dienos. Teatro administracijai vadovauti likusi Večerskio žmona, dukra, kiti giminės bei artimieji nežada taip lengvai pasiduoti.

„KK2“ su Agne ir Tomu – trečiadienį 19.10 tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų