REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsiausios kino ir muzikos žvaigždės slepia paslaptis, kurios net ir ne kiekvienam mirtingajam būtų mielos. Genialūs kūrėjų talentai dažnai gimsta iš vaikystėje patirtų traumų, kurios, užuot sugniuždžiusios, išugdė stiprias asmenybes.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame jums faktus, kuriuos daugelis žvaigždžių norėtų užmiršti.

Charlize Theron

Aktorė vengia kalbėti apie savo tėvą ir tam yra priežasčių. Kažkada prasitarė, jog jis nei iš tolo nebuvo panašus į idealų šeimos vyrą. Kartą C. Theron mama, gindama ją ir save nuo išgėrusio tėvo, nušovė iš vyro atimtu šautuvu.

REKLAMA

C. Theron (artsyspot.com nuotr.)C. Theron (artsyspot.com nuotr.)

Jackas Nicholsonas

Aktoriaus mama, susilaukusi jo itin jauname amžiuje, norėjo nsulėpti motinystę ir tapo jo seserimi. J. Nicholsonas tik suaugęs sužinojo, jog moteris, kurią visą gyvenimą laikė savo mama, buvo jo močiutė, o sesuo – vyro motina.

J. Nicholsonas (artsyspot.com nuotr.)J. Nicholsonas (artsyspot.com nuotr.)

Teri Hatcher

„Nusivylusių namų šeimininių“ aktorė vaikystėje buvo įsupta į šeimos barnių verpetą. Mergaitė buvo pagrobta jos pačios dėdės.

REKLAMA
REKLAMA

T. Hatcher (artsyspot.com nuotr.)T. Hatcher (artsyspot.com nuotr.)

Tobey Maguire'as

Jaunosios akrtos aktorius gal neveltui sutiko tapti žmogumi-voru, kovojančiu su neteisybe. T. Maguire'as retai matydavo tėtį, nes šis ne kartą sėdėjo kalėjime, dažniausiai už bankų apiplėšimus.

T. Maguire (artsyspot.com nuotr.)T. Maguire (artsyspot.com nuotr.)

Oprah Winfrey

Turtingiausia televizijos laidų vedėja ne kartą kalbėjo apie sunkią vaikystę, kuomet tekdavo dažnai badauti, miegoti gatvėse, prašyti praeivių išmaldos. Vienas tokio sunkaus gyvenimo padarinių – dukra, kurios moteris susilaukė būdama vos 14 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O. Winfrey (artsyspot.com nuotr.)O. Winfrey (artsyspot.com nuotr.)

Angelina Jolie

Prieš kelis metus dvynukų susilaukusi aktorė vaikų krikštatėviu pasirinko savo buvusią mylimąją Jenny Shimizu. Savo biseksualių nuotykių neslėpusi aktrė tikina, jog su šia moterimi iki šiol jaučia ypatingą ryšį.

A. Jolie (artsyspot.com nuotr.)A. Jolie (artsyspot.com nuotr.)

Woody Allenas

Aktorius niekad neslėpė simpatijų jaunoms merginoms. Nesistebima, jog vyras aktorę Scarlett Johansson vadina geriausia savo mūza. O ar žinojote, jog ryškiausia jo mūza – podukra, kurią, po romano su jos pamote, galiausiai vedė? Soon-Yi buvo 27 metų, kuomet ištarė „taip“ 34 metais už ją vyresniam patėviui.

W. Allenas (artsyspot.com nuotr.)W. Allenas (artsyspot.com nuotr.)

Lucy Liu

Aktorės gyvenimas ne visada buvo rožėmis klotas. Mergina vertina įgytą pripažinimą, nes vaikystėje jai teko patirti skurdą. Būdama maža ji buvo priversta dirbti fabrike, kad prisidėtų prie šeimos gerovės.

L. Liu (artsyspot.com nuotr.)L. Liu (artsyspot.com nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų