REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors geriausias ir per šimtmečius įrodytas būdas, kaip kovoti su šešėline ekonomika, yra mokesčių mažinimas, mūsų šalyje daroma priešingai. Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Finansai pagal Tėvynės Sąjungą“. Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) vadovaujama koalicija žadėjo itin skaidrius biudžeto lipdymo principus. Deja, tik žadėjo. Mes, ko gero vienintelė šalis Europos Sąjungoje, kuri kalba apie išlaidų didinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Energetikos ministras Arvydas Sekmokas tikino, kad už energetinę nepriklausomybę reikia sumokėti 30 – 40 mlrd. litų, o tada jau viskas bus pigu ir saugu. Plačiau apie tai – rubrikos „7 dienos“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Fantazijos už milijardus litų“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „J.Sadauskienė: „Žudikus paskelbė šventaisiais?“. „Balsas.lt savaitė“ toliau narplioja, ar kada nors paaiškės, kas nužudė modelių verslo garsenybės kaunietės Jolantos Sadauskienės buvusį mylimąjį. Skandalingoje verslininko žmogžudystės byloje – nelauktas posūkis.

Savivaldybių tarybų rinkimai 2011 metų vasarį kelia daug politinių aistrų ir budina naują sezoną prieš rinkimus. „Savaitės interviu“ kalbina 34-erių šiaulietį Gintarą Tamošiūną, kuris kelia savo kandidatūrą rinkimuose į Vilniaus tarybą.

REKLAMA
REKLAMA

Turgavietėse galima įsigyti visko, ko tik širdis geidžia. Bet iš kur atkeliauja prekės? „Problemas turgavietėse išspręstų ne tik kasos aparatai, bet ir dokumentų turėjimas, kur ir už kiek pirkai prekių“, - įsitikinęs Lietuvos banko analitikas Raimondas Kuodis. Plačiau apie skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“, straipsnyje „Mokesčių rojus“.

„Tyčinis neteisingas deklaravimas: pavojus prarasti išmoką“ – rubrikos „Kaimo pulsas“ tema. Ūkininkams ir kitiems asmenims, prašantiems Europos Sąjungos (ES) paramos pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007-2013 metų programą (KPP), egzistuoja tyčinio neteisingo deklaravimo rizika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčiame gyvenime“ – interviu su televizijos kultūros laidų vedėju Ryčiu Zemkausku „R. Zemkauskas: išmintingieji galėtų išlįsti iš olų“. Kodėl lietuviams būdinga save nuvertinti? Anot R. Zemkausko, tautinės savimonės stagnacija glūdi istoriniuose padariniuose, bet ir tai praeis...

Kas sprendžia, gimti vaikui ar negimti? Geriau abortas ar gyvybės langelis? Atsakymo į klausimus ieško „Sveikatos“ rubrika. Skaitykite žurnalistės Dinos Sergijenko straipsnį „Abortas: pasirinkimo laisvė ar žmogžudystė“.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų