REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Retsykiais pagyventi Londone itin mėgsta turtingi Saudo Arabijos, JAE ar Kataro gyventojai. Tačiau koks arabų princas be savo žirgo? Todėl pinigų neskaičiuojantys arabų turčiai atsiveža į Didžiąją Britaniją savo greičiausius ir prabangiausius automobilius.

REKLAMA
REKLAMA

Brangiausi „Lamborghini“, „Ferrari“, „Bugatti“ ar „Pagani“ su Arabijos pusiasalio valstybių numeriais Londone jau nieko nestebina. Dienomis Londono svečiai savo superautomobiliais važinėja į prabangiausias miesto parduotuves, o naktimis... erzina prestižinių rajonų, kuriuose jie prisipirkę „rezervinių“ namų, gyventojus. Dėl to kaltas karštas kraujas.

REKLAMA

Turtingi miesto svečiai įpratę Londone džiaugtis savo automobiliais taip pat kaip ir gimtinėje. Net stovėdami kamščiuose jie nevengia užspausti aksceleratoriaus pedalą, kad galėtų gėrėtis kilmingų motorų skleidžiamu garsu. O naktimis gatvėje susitikę keli tokių automobilių šeimininkai pasistengia būtinai surengti improvizuotas superautomobilių lenktynes važiuodami aplink kvartalą. Tačiau visuomet atsiranda ir nepatenkintų.

REKLAMA
REKLAMA

Štai prestižinio Londono rajono Knightbridge gyventojai net subūrė iniciatyvinę grupę, kuri sieks kovoti su svečių automobilių skleidžiamu triukšmu. Vietos gyventojai tvirtina, kad neretai naktimis galima pasijusti taip, tarsi gyventum Le-Mano lenktynių trasos tribūnose. Rajono gyventojai kreipėsi pagalbos į miesto valdžia ir policijos pareigūnus. Policijos atstovai jau pažadėjo daugiau dėmesio skirti brangiausių pasaulio automobilių su arabų šalių numeriais šeimininkams.

Vaizdo siužete užfiksuoti svečių iš arabų šalių į Londoną atvežti automobiliai:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų