• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Mus valdo piniguočiai“. Milijonierių valdžioje daugėja. Jie sako sutvarkysiantys visuomenę taip pat gerai, kaip ir savo reikalus. Deja, tuo tiki ne visi, o Seimo reitingai nekyla. Ar asmeninėje sąskaitoje jau esantis milijonas apsaugo nuo noro turėti antrą?

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu vyksta derybos su Baltarusija dėl supaprastintos pasienio gyventojų kelionių tvarkos. Užsienio reikalų ministerija nesiima prognozuoti, kada ir koks susitarimo variantas bus pasirašytas, tačiau tikisi sprendimo sulaukti artimiausiu metu. Baltarusijos pasienyje su Lietuva veikiausiai išaugs ištisi degalinių, alkoholio ir tabako kioskų miesteliai. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „7 dienos“ straipsnyje „Pigumas vilios palikti Lietuvą“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Senelis nusprendė galutinai apsivalyti “.Vilniaus teisme vartomi tamsieji Kauno mafijos veteranų istorijos puslapiai. Praėjusią savaitę Vilniaus apygardos teismas aiškinosi Kauno ir kitų šalies didmiesčių nusikaltėlių karų peripetijas. Į legendinės banditų gaujos bylą, kurią po kelių mėnesių pertraukos toliau nagrinėja Vilniaus apygardos teismas, buvo iškviestas senosios Kauno mafijos veteranas 63-ejų Jonas Bielskis, išgarsėjęs Senelio pravarde. Po jo parodymų vėl sužibo viltis, kad bus įmintos didžiausios praėjusio amžiaus kriminalinės mįslės.

REKLAMA
REKLAMA

„Avia Solutions Group“ prezidentas Gediminas Žiemelis veda savo verslą į Varšuvos biržą ir teigia nebijantis paskęsti tarp stambių žaidėjų. „Kad ir kokioje biržoje būtume, svarbiausia – pats verslas“, – sakė jis „Balsas.lt savaitei“ . Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „Savaitės interviu“.

„Sirgalių tribūnose“ – interviu su imtynių legenda Rimantu Bagdonu. Dėl tuometinės politinės padėties vos 10 metų didžiajame sporte išbuvusio imtynininko pavardė šalies imtynių istorijoje iškalta aukso raidėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Pinigų skonis“ skaitykite žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Investuojant į studentus tikimasi naudos“. Lietuvoje dar tik formuojasi tradicija, kai verslo įmonės remia aukštąjį mokslą ir gabiausius universitetų studentus.

Grupės „Skylė“ vokalistė Aistė Smilgevičiūtė – Radzevičienė mano, kad dainos apie baltų mitologiją ar partizanus gali klausytojus sužavėti ne ką mažiau nei populiarioji muzika. „Spindinčiame gyvenime“ skaitykite interviu su Aiste.

Daugėja porų, kurios susilaukia vaikų nesusituokusios. Santuokoje ar be jos, vis tiek tenka spręsti klausimą, kaip jį išlaikyti. Apie tai pasakoja rubrikos „Finansai plius“ straipsnis „Gimsta vaikas, gimsta problema“.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų