REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Vilniaus mero Viliaus Navicko galimo kišimosi į valstybės tarnautojo ar viešo administravimo funkcijas atliekančio asmens veiklą. Apie tai pranešė Seimo narys „tvarkietis“ Valentinas Mazuronis, gavęs iš Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros atsakymą dėl Vilniaus miesto mero V. Navicko veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA

Į Generalinę prokuratūrą, prašydamas ištirti V. Navicko veiksmus, Seimo narys V. Mazuronis kreipėsi po to, kai viešumoje pasirodė žinia, jog Vilniaus miesto savivaldybės kontrolierius Šarūnas Skučas patiria mero V. Navicko spaudimą. Anot parlamentaro, toks mero elgesys, kai kontrolieriui yra nurodoma nevykdyti Kontrolės komiteto pavedimų arba juos vilkinti, priekaištaujama dėl nustatytų Vilniaus šilumos tinklų nuomos sutarties pažeidimų, kai kurių viešųjų pirkimų skaidrumo, kelia didelių abejonių, todėl svarbu nustatyti, ar tai nėra piktnaudžiavimas tarnybine padėtimi ar kita nusikalstama veika.

REKLAMA

„Tikimės, kad prokuratūra netrukus teisingai įvertins galimus nusikalstamus mero V. Navicko veiklos požymius ir visiems bus aišku, teisėtai ar ne jis pasielgė“, – teigė Seimo narys V. Mazuronis.

Susiję straipsniai:

Prokuratūros prašoma ištirti Vilniaus mero V. Navicko elgesį

Vilniaus meras plūdo neparankų savivaldybės kontrolierių

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų