REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai Lietuvoje viešėjusios populiarios amerikiečių grupės „Limp Bizkit“ lyderis Fredas Durstas ketina vesti ukrainietę Kseniją Beriaziną. Paprašyti mylimosios tėvų, kad išleistų už jo savo dukrą, dainininkas ketina po koncerto Kijeve. Tiesa, Ksenija tuo metu bus Jungtinėse Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA

Praeityje net trumpu romanu su popdainininke Britney Spears pagarsėjęs F. Durstas nemėgsta kalbėti apie asmeninį gyvenimą, tačiau šį kartą prisipažino ant rankos išsitatuiravęs Ksenijos vardą ir į Kijevą jau pakvietęs atvykti jos tėvus. F.Durstas pažadėjo sumokėti už jų kelionę iš Krymo ir apgyvendinti būsimu uošvius penkių žvaigždučių viešbučio liukso kambaryje. Vestuvės numatytos sausį. F.Durstui tai bus jau trečios vedybos. 2009 m. vasarą jis slapta susituokė su rusaite Estera Nazarova, bet po trijų mėnesių santuoka iširo.

REKLAMA

Ukrainiečių grožis yra susukęs galvą ne vienai žvaigždei. Štai prancūzų aktorius Jeanas Claude'as Van Damme'as ketina susituokti su ukrainiete Jelena Kaverina. Jiedu dažnai pastebimi kartu įvairiuose renginiuose Kijeve. Tiesa, aktoriui pirma reikia išsituokti su dabartine žmona.

Tuo tarpu kito garsaus aktoriaus Melo Gibsono draugystė su jųdviejų septynių mėnesių dukrelės Liusijos motina ukrainiete Olga Grigorjeva baigėsi ne taip laimingai. Jų santuoka iširo 2010 m. balandį, o Los Andželo teismas uždraudė aktoriui artintis prie buvusios žmonos. Ši paskelbė, kad M.Gibsonas turi sunkių psichologinių problemų ir jį reikėtų gydyti. Moteris skundėsi, kad 54 m. aktorius ne kartą smurtavo prieš ją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų