• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl piktnaudžiavimo tarnyba, dokumentų klastojimo ir didelės vertės (daugiau nei 500 000 Lt) svetimo turto iššvaistymo, sulaikė Alytaus miesto merą, Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorių, Statybų skyriaus vedėją, Statybų skyriaus vyriausiąją specialistę ir vienos uždarosios akcinės bendrovės direktoriaus pavaduotoją.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl nusikaltimų, susijusių su Alytaus miesto stadiono Birutės g. 5, futbolo aikštės su lengvosios atletikos sektoriais rekonstrukcijos statybos darbų projektavimu, viešaisiais pirkimais ir šių darbų atlikimu.

REKLAMA

Šiuo metu atliekami būtiniausi pirminiai tyrimo veiksmai. Artimiausiu metu bus priimtas sprendimas dėl kardomųjų priemonių paskyrimo.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Alytaus miesto savivaldybės tarybos opozicijai priklausantys socialdemokratai, „tvarkiečiai“ ir liberalai jau prieš kelias dienas pareiškė surinkę reikiamą tarybos narių parašų skaičių reikšti nepasitikėjimą meru Č. Daugėla, kuris yra pašalintas iš socialdemokratų partijos už jos diskreditavimą.

REKLAMA
REKLAMA

 

Alytaus meras Č.Daugėla  sulaikytas 48 valandoms.Tai maksimalus laikas, kurį galima laikyti suimtąjį be teismo leidimo.

Taip pat  sulaikyti Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Giedrius Čereškevičius, savivaldybės Statybų skyriaus vedėjas Sigitas Stumbras, Statybų skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Sadauskienė ir bendrovės „Kortas“ direktoriaus pavaduotojas Eimutis Biekša.

Šiuo metu atliekami pirminiai veiksmai, vėliau bus priimtas sprendimas dėl kardomosios priemonės skyrimo.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų