REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žalia beždžionė meta iššūkį šou pasaulio žvaigždėms. „Lietuvos pramogų pasaulis man sukelia tik juoką. Į televizijos ekranus ir gyvenimo būdo žurnalus įlindę niekuo neypatingi veikėjai įsivaizduoja esą didžiausios žvaigždės. Tokiomis sąlygomis aš bandysiu įrodyti, kad Lietuvoje žvaigžde gali tapti net žalia beždžionė“, – pareiškė veikėjas, pasivadinęs Ponu Bjauriuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Žalios beždžionės kostiumu vilkinčio žmogaus pareiškimus galima būtų pavadinti prasimanymais, jeigu ne vienas faktas – Ponas Bjaurusis jau pradėjo lankytis žvaigždžių vakarėliuose ir bendrauti su Lietuvos pramogų pasaulio įžymybėmis.

REKLAMA

Prodiuseris Rolandas Skaisgirys, dainininkas Gaudentas Janušas, „Mis Lietuva 2008“ nugalėtoja Gabrielė Martirosianaitė, televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, stilistė Eglė Mickevičienė – tai tik keli žinomi pramogų pasaulio atstovai, su kuriais buvo užfiksuotas Ponas Bjaurusis.

„Dauguma šių žmonių tapo įžymybėmis, kai pradėjo lankytis pramogų pasaulio vakarėliuose. Nereikia išradinėti dviračio – lankykis juose ir ilgainiui apie tave sužinos visa Lietuva. Manau, kad aš tikrai galėsiu tapti žinomu veikėju. Jeigu Mantas Petruškevičius ir Natalija Zvonkė yra žvaigždės, kodėl ja negaliu tapti aš?“, – retoriškai klausia Ponas Bjaurusis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame žvaigždžių vakarėlyje ne per seniausiai apsilankęs Ponas Bjaurusis žada ateityje dažniau paįvairinti pilkų ir jau kiek pabodusių lietuviškų žvaigždūnų susibūrimus savo linksmais pasirodymais.

„Galiu ne ką prasčiau nei M. Petruškevičius pagirti kokios nors ponios šukuoseną, kaip koks Žilvinas Grigaitis pasidalinti kelionių įspūdžiais iš užjūrio šalių, ar kaip Jurijus Smoriginas iškeikti man nepatikusį išsišokėlį. Turiu dar vieną savybę – aš esu labai bjaurus. Bijau, kad dėl to daugelis mūsų žvaigždžių pradės mane neapkęsti. Tačiau tai yra jų problema. Mano tikslas vienas – tapti labiausiai žinoma Lietuvos žvaigžde“, – tvirtina Ponas Bjaurusis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žalioji beždžionė pradėjo skverbtis ne tik į Lietuvos žvaigždžių padangę, bet ir į interneto tyrus. Socialiniame tinkle „Facebook“ yra sukurtas Pono Bjauriojo profilis. Kol kas dideliu draugų skaičiumi beždžionė pasigirti negali – su ja draugauti panoro vos kiek daugiau nei 250 žmonių.

Tačiau tarp jų yra visuomenei gerai žinomi veikėjai – politikai Viktoras Uspaskich, Artūras Zuokas ir Eligijus Masiulis, dainininkai Ruslanas Kirilkinas ir Vudis, aktoriai Rimantė Valiukaitė ir Juozas Gaižauskas, kunigaikštis Vilgaudas, dailios krūtinės šeimininkė Marina Daščenka, gražuolė Ona Kolobovaitė ir sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų