REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Trumpi sijonai, aptemptos  palaidinės su prasegtomis viršutinėmis sagutėmis - tai seksualiausi drabužiai“, - daugeliui vyrų neprireiktų net mokslininkų išvadų. Tačiau iš dalies vyrai klysta, mat vyrų grožio suvokimas skirtingas: vienus jaudina pusiau permatomais peniuarais apsirengusios moterys, o kitiems neduoda ramybės aptempti džinsai. Tačiau prie įdomios išvados priėjo britų psichologai ir drabužių dizaineriai.

REKLAMA
REKLAMA

Mokslininkai ir drabužių dizaineriai norėjo sužinoti, kokie, britų vyrų nuomone, moteriški drabužiai yra patys patraukliausi.  Pirmąją vietą vyrai skyrė vis dėlto ne mini sijonėliui, kuris jiems, žinoma, patinka, o ilgiems sijonams. Net 70 proc. apklaustų vyrų žemę siekiantys sijonai seksualiai jaudina daug stipriau. Tiesa, tik su viena sąlyga, jei jame yra gilus įkirpimas: nesvarbu ar jis sijono priekyje, šone, ar nugaroje, svarbiausia, kad jis vis apnuogindamas moters kojas, kaitintų vyrų erotines fantazijas. Vyrus „užveda“ būtent įkirpimas, kadangi kojos nėra atvirai demonstruojamos, o tik retsykiais, ir vėl uždengiamos.

REKLAMA

Antroje vietoje seksualiausių drabužių reitinge atsidūrė suknelė su gilia iškirpte. Svarbu, kad ji kaip reikiant priglustų prie moters kūno, pabrėždama jos biustą.

Тrečią vietą sąraše užėmė aptempta palaidinukė, nepaisant to, ji su gilia iškirpte ar ne. Tačiau paaiškėjo, kad vis dėlto vyrams labiau patiktų, jei gilios iškirptės nebūtų, nes, pasak jų, suknelė su gilia iškirpte – traukia žvilgsnį, o palaidinukė – glumina.  O jei drabužis nėra papuoštas visokiais raišteliais, gėlytėmis ar kaspinėliais, taip pat džiugina akį.

REKLAMA
REKLAMA

To paties tyrimo duomenimis, griežto stiliaus palaidinė sukelia emocijų sumaištį. Tačiau nereikėtų pamiršti prasisegti viršutinę sagą, o dar geriau dvi, tris, kad apnuoginta krūtinė priverstų vyrus jaudintis.

Vyrų žvilgsnį taip pat prikausto ir aptempti džinsai. Tuo tarpu klasikinės, juodos spalvos kelnės tik atstumia arba apskritai nekelia jokių emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų