• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau antrus metus pasaulio madų sostinėse – Niujorke, Milane, Paryžiuje, Maskvoje, Londone – vyksta „Vogue“ mados naktys. Visas užmanymas priklauso žurnalui „Vogue“, nors ir sunkmečio laiku, visgi pasiryžusiam palaikyti madų dizainerius ir reanimuoti mados namų produkcijos pirkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais Milane mados naktis siautėjo rugsėjo 10 d., sutraukė masę žmonių, o šurmulys priminė naujametinę naktį. Tiek pasipuošusių ir linksmų žmonių, pramogaujančių naktyje galima išvysi išties nekasdien.

REKLAMA

Pačios didžiausios pirkimų nakties metu duris atvėrė daug mados salonų, kviečiančių išskirtinius svečius, stebindami rengiamais performansais ir įvairiomis prezentacijomis.

Visi dirbantys salonai vaišino klientus kokteliais, šampanu, vynu, lengvais užkandžiais, o naktinėjančius taip pat kaitino ir gatvės muzika. Čia galima buvo sutikti ir pabendrauti su pačiais dizaineriais. Pavyzdžiui, „Chanel“ mados namai Paryžiuje ir Milane sukvietė tiek žmonių, kad norint ten patekti, reikėjo nemažai palūkėti ir pasigrūsti minioje.

REKLAMA
REKLAMA

„Chloe“ mados namai siūlė itin įdomią paslaugą – nuotraukas 3D formate, kurias svečiai gavo kompaktinėse plokštelėse ir peržiūrėti galėjo su gautais specialiais akiniais.

Milane vienu metu duris atvėrė keturi nauji salonai pačiame apsipirkimų rajono centre: dizainerės Stella McCartney salonas, moteriškų drabužių salonas „Costume National“, kultinių džinsų salonas „Seven“ ir elitiniais kailiais garsėjantis salonas „Nijolė“, kurį galite rasti Aleksandro Manzoni gatvėje. Šalia rikiuojasi ir tokios pavardės kaip Armani, Kenzo, Fendi Casa, Bonpoint, Dirk Birkimberg ir dauguma kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nijolės“ madų namai įsikūrė trijų aukštų name, kurio puošiančios saloną kolonos yra įtrauktos į istorinį miesto paveldą, o sienas dengia erotiškos fotografijos, sukurtos specialiai pagal mados salono užsakymą.

Šiuo metu salone pristatoma geriausia kolekcija iš sabalo ir šinšilų: drabužius čia ras ir pačios išrankiausios bei užkietėjusios apsipirkinėtojos – nuo klasikinių švarkelių iki karališkųjų paltų, siekiančių grindis.

Labiausiai nustebino ir sužavėjo „Nijolės“ mados namų rankų darbo kailių kilimų kolekcija. Naudojant specialiąją techniką ir medžiagas, įvairių spalvų gamą išgauti nuostabaus darbo kilimai, neprimenantys mums įprastus matyti patiestus ant žemės žvėrių kailius.

Smagu, kad šios mados nakties sujudimas sušaukė tiek daug žmonių, o jų gausa tik įrodė, kad krizė lėtais žingsneliais traukiasi atgal, svarbūs mados vardai vėl kelia galvas aukštyn ir duris atveria vis daugiau mados salonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų