REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos mokytojams ir personalui Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai surengė seminarą „Narkotinių medžiagų identifikavimas, asmens, vartojusio narkotines priemones, nustatymas“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai – vienas iš rugsėjo mėnesį Kauno rajono savivaldybėje pradėto įgyvendinti Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekto „Žalingiems įpročiams mokyklose – ne“ renginių. Pagrindinis šio projekto tikslas – skatinti rajono moksleivius, pedagogus ir policijos pareigūnus bendrai kalbėti apie įvairias problemas mokymo įstaigose, ieškoti jų priežasčių bei efektyvesnių sprendimo būdų.

REKLAMA

Pedagogai ir pareigūnai organizuos prevencines akcijas prieš tabako gaminių, alkoholinių gėrimų, narkotinių priemonių vartojimą tarp moksleivių, parengs jaunimo grupę, galėsiančią bendraamžiams kalbėti apie atsakomybę už psichoaktyvių medžiagų vartojimą ar laikymą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos pareigūnai pasirengę mokyklų pedagogams suteikti informacijos apie narkotinių medžiagų rūšis, jų poveikį organizmui. Paskaitose bus dalinami lankstinukai bei kita informacinė medžiaga apie narkotinių medžiagų identifikavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų