• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Singapūre startavęs iš pirmos vietos „Ferrari“ lenktynininkas Fernando Alonso pirmavo visą distanciją ir pirmas kirto finišo liniją.

REKLAMA
REKLAMA

„Lenktynės buvo ilgos ir sunkios, su saugos automobiliu ir kitomis problemomis. Pavyzdžiui ,likus keliems ratams iki finišo, mes pavijome daugybę atsilikusių ratu lenktynininkų ir juos aplenkti buvo sunku. Taip pat dėl vieno užsidegusio „Lotus“ bolido starto-finišo tiesiojoje mojavo geltonomis vėliavomis ir ten nebuvo galima lenkti. Todėl paskutinius du ratus mes nusprendėme nepersistengti, stengiausi kontroliuoti S. Vettelio važiavimą, vengiant papildomos rizikos.

REKLAMA

Lenktynės buvo sunkios fiziškai. Galbūt šiuo atveju Singapūras – venas iš sunkiausių sezono etapų. Dvi valandos trasoje esant didžiuliam drėgnumui, kai neturi laiko kvėpuoti, nes posūkiai keičiasi vienas po kito – tai iš tikrųjų sunku.

Situacija čempionate lieka aštri. Visų penkių pretendentų panašiai lygūs šansai. Markas Webberis lieka patogesnėje situacijoje ir kiek labiau apsaugotas nuo nesėkmingo savaitgalio. Kitiems reikia vytis. Mes padarysime viską, ką tik galėsime – ar to pakaks, kad Abu Dabyje laimėtume titulą – nežinome, bet sirgaliai gali būti tikri: mes kovosime iki galo.

Ši pergalė labai svarbi tam, kad mes tęstume kovą. Liko ketverios lenktynės, o mūsų bolidas, atrodo, konkurencingas visų tipų trasose. Komanda ir visi, kas dirba bazėje, puikiai padirbėjo. Forza Ferrari!“, – kalbėjo ispanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų