REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįgalus pensininkas Didžiojoje Britanijoje po dviejų dienų grįžęs namo buvo, švelniai tariant, nemaloniai nustebintas savo namuose aptikęs lietuvių šeimą, kuri pareiškė čia gyvenanti. Naujieji gyventojai spėjo pakeisti spynas, praneša „This is London“.

REKLAMA
REKLAMA

72 metų Džordžas Poupas (George Pope), šeštadienį sugrįžęs į socialinį būstą Londono priemiestyje Barkinge (Barking), savo daiktus aptiko gatvėje maišuose. Lietuvis vyras senoliui pareiškė: „Perėmiau šį būstą. Jis yra mano. Skaityk pranešimą.“

REKLAMA

Lietuvių šeima vyrui pareiškė jo namus išsinuomojusi iš kažkokio agento ir už šešių mėnesių nuomą sumokėjusi 3 tūkst. svarų sterlingų. Dž. Poupas šiame bute gyveno puspenktų metų.

Garbaus amžiaus vyras pasakojo: „Aš paklausiau, kam jis sumokėjo. Atsakė, kad agentui. Jis normaliai bendravo. Atrodo neblogas vaikinas, man jo savotiškai gaila. Tikiu, kad jis kažkam sumokėjo pinigus už šešis mėnesius nežinodamas, kad tai socialinis būstas.“

REKLAMA
REKLAMA

Dž. Poupas kreipėsi į policiją ir vietos tarybą, tačiau savaitgalį turėjo praleisti pas draugą.

Socialiniams darbuotojams nepavyko iškeldinti lietuvių šeimos, tačiau vėliau jie patys išsikėlė, o Dž. Poupas grįžo į savo namus. „Visą laiką drebėjau. Dėl to vos nesusirgau, kelias naktis negalėjau miegoti“, – teigia senyvas vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų