REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ne kiekvienas šalies žurnalas gali pasigirti tokiu ilgu gyvavimu, kaip populiarus leidinys „Ieva“, penktadienio vakarą „Balsas.lt klube“ atšventęs 20-ąjį jubiliejų. Su gėlių puokštėmis, dovanomis, specialiai žurnalo gimtadieniui atrinktomis mados kolekcijomis, gražiausiais linkėjimais ir ypatingais tiek dailiosios, tiek stipriosios lyties svečiais, drąsiai skelbiančiais, kad yra žurnalo gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto dovanų laukė ne tik „Ievos“ kūrybinė komanda – dovanas gavo ir tie, apie kuriuos žurnalas ištikimai 20-metį rašė, minėjo, gyrė, kalbino. Specialiai žurnalo jubiliejui sukurtą stiklo statulėlę gavo „Ievos“ mados žmogus Renata Mikailionytė. Populiariausiu žurnalo herojaus titulo nusipelnė garsus dizaineris Juozas Statkevičius. Nuostabą sukėlė padėka „seniausiam reklamos davėjui“, mat paaiškėjo, kad reklama buvo ir prieš du dešimtmečius. Pirmuoju reklamos užsakovu „Ievoje“ tapo „Apranga“.

REKLAMA

Vyriškiausiu „Ievos“ viršelio veidu tapo žymus televizijos laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai. Fotografas Raimundas Adžgauskas unikalia stiklo statulėle pagerbtas kaip ištikimiausias žurnalo fotografas.

Visus 20 metų apie madą, madingus daiktus ir drabužius pasakojusį žurnalą pagerbė ir žymūs šalies dizaineriai, tokie kaip Giedrius Paulauskas, Julija, Egidijus Sidaras, Egidijus Rainys, Lilija Larionova, Jolanta Talaikytė, Sandra Straukaitė. Jų darbus susirinkę pasitiko plojimais ir pasigėrėjimo šūksniais.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio vakarėlyje netrūko ir garbių svečių. Žurnalo leidėjus ir kūrybinę komandą sveikino Rolandas Skaisgirys, Gediminas Vagnorius, Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė, Vida Ramoškienė, Jogaila Morkūnas, Kostas Smoriginas, Daina Bilevičiūtė, Alfas Ivanauskas, „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė, stilistė Eglė Mickevičienė.

Šventės kulminaciniu tašku tapo gimtadienio tortas. Tiksliau sakant, 20 gimtadienio tortų, mat renginio organizatoriai nusprendė šįkart pavirsti Karlsonais, kurie gyvena ant stogo, ir vietoje vieno torto su dvidešimčia žvakučių suvalgyti 20 tortų.

Gimtadienio šventę užbaigė romantiškas Česlovo Gabalio koncertas su Rodo Stewarto dainomis, privertęs ne vieną pakilti nuo staliukų ir romantiškai suktis šokio ritmu.

„Ievos“ 20-ojo gimtadienio akimirkas ir vakarėlio svečius pamatysite Balsas.lt galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų