REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rudeninė nagų lako spalvų paletė savo įvairove nenusileidžia vasarai. Tačiau norėdama atrodyti stilingai turėtum išmokti išradingai šiomis spalvomis žongliruoti – kad pataikytum į dešimtuką pagal progą ir savo gyvenimo būdą.

REKLAMA
REKLAMA

  • Paskaitos ir mokykla


Ryškios nagų lako spalvos mokykloje ar universitete gali atrodyti pernelyg iššaukiančiai. Tačiau vis dėlto leistis į prancūziško manikiūro kompromisą taip pat neprivalu. Šį sezoną gali rinktis sodrias, bet kiek prigesintas spalvas – „pienišką“ rausvą, švelniai žalsvą, kreminę geltoną, ne itin tamsią rudą.

REKLAMA

  • Biuras


Biuro taisyklės kinta gerokai lėčiau nei mados vėjai. Taigi išlieka galioti tas pats reikalavimas: rinkis tai, kas neutralu. Geriausiai tiks natūralūs, žemės tonai, pastelinė pilkšva, lengva chaki.


  • Klubas


Klubas – tai vieta, kur galima šiek tiek pašėlioti. Stiliaus prasme, be abejo, taip pat. Išreikšk savo žaismingumą ryškiu, gyvu manikiūru. Šį sezoną gali rinktis ryškiai rožinę, kraujo raudonumo, elektrinį mėlį, neoninę geltoną, oranžinę – viskas tiks kuo puikiausiai! Svarbiausia – pasirinkusi tokią spalvą venk blizgučių. Šį sezoną ji turėtų būti ryški, bet matinė.


  • Kokteilių vakarėlis


Metas pasiversti elegantiška, bet ryškiai spindinčia vakaro žvaigžde! Rinkis tamsesnių, solidžių spalvų paletę, nuo vidurnakčio mėlio iki prabanga dvelkiančio terakotos rusvumo, purpurinės, samanų žalios ar vyno raudonio. Jei pasiilgai žvilgesio – tiks ir sidabro, vario, aukso metaliniai atspalviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų