REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV žurnalistai nelabai bijo dar nė vieno pralaimėjimo Pasaulio krepšinio čempionate nepatyrusių lietuvių. Juos tik kiek stebina tai, kad pusfinalyje kažkodėl teks žaisti ne su Argentina.

REKLAMA
REKLAMA

„Atrodė, kad pusfinalyje JAV žais su Argentina, ypač po to, kai argentiniečiai, vedami Luiso Scolos, klasiškai nugalėjo Brazilijos komandą. Tačiau tada ketvirtfinalio autsaideriais laikyti lietuviai netikėtai sutriuškino Argentiną ir priminė, kad reikia tikėtis visko.

REKLAMA

Jei JAV ir Turkija laimės šeštadienį, sekmadienį Stambule bus puiki atmosfera – amerikiečiai dėl aukso medalių žais su turnyro šeimininkais turkais, o tai turėtų kelti nemaža susidomėjimą, kas yra labai gerai, nes kol kas kai kuriose JAV rinktinės rungtynėse buvo stebėtinai mažai žiūrovų“, – praktiškai nė žodžiu apie lietuvius apžvelgdamas būsimą pusfinalį neužsiminė nba.com žurnalistas Scottas Howardas-Cooperis.

REKLAMA
REKLAMA

Jo kolega Johnas Schuhmannas – kiek atsargesnis, bet irgi daugiausiai dėmesio skiria galimam finalui su Turkijos žaidėjais.

„Greitis, atletizmas ir Kevinas Durantas. Ši JAV rinktinės formulė kol kas veikia, bet Pasaulio čempionate savaitgalį bus dar sunkiau. Pusfinalyje šeštadienį amerikiečiai turės rasti būdą, kaip sustabdyti dar nė karto nepralaimėjusią Lietuvos komandą, kuri atrodo daug galingiau nei draugiškame mače prieš tris savaites (77:61 JAV naudai).

Jei amerikiečiai peržengs lietuvių barjerą, jų lauks, ko gero, dar rimtesnis išbandymas – aukso medalių vertės dvikova su turkais, kurie žaidžia labai karštai palaikomi 15 tūkstančių sirgalių ir kol kas prieš visus demonstruoja dominuojantį krepšinį“, – teigė J. Schuhmannas.

Pusfinalio tarp Lietuvos ir JAV rinktinių pradžia – rytoj, 19 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų