REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas stambiausių Lietuvos pieno ūkių „Agrowill Group", valdantis 15 žemės ūkio bendrovių, plėtoja augimo planus ir nuo 2011 metų vasaros planuoja atnaujinti savarankišką žemės ūkio veiklą žemės ūkio bendrovėse  „Eimučiai“ ir „Žadžiūnai". Abi šios bendrovės yra Šiaulių rajone.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu šios dvi bendrovės yra išnuomotos ir neša „Argrowill group“ stabilias pajamas. „ŽŪB „Eimučiai“ ir „Žadžiūnai“ turi didelį potencialą, kadangi vienoje vietoje apima net 2000 ha plotą. Norint vykdyti žemės ūkio veiklą, į šias bendroves nebereikia papildomai investuoti. Vis dėlto planuojame nedideles investicijas, kurios leis išplėsti žemės plotą iki 3000 ha“, – sakė „Agrowill Group“ direktorius Algirdas Pereckas.

REKLAMA

2008-2010 m. „Agrowill Group“ optimizavo savo veiklą ir neturėjo fizinių galimybių savarankiškai apdirbti bendrovių  „Eimučiai“ ir „Žadžiūnai" laukų. „Dabar, sureguliavę kapitalo bazę, įsigiję papildomos technikos  ir į agrarinį bendrovės padalinį pritraukę dirbti kvalifikuotų specialistų, planuojame toliau didinti pajamas iš pirminės žemės ūkio gamybos“, – sakė A. Pereckas.

Neseniai “Agrowill Group“ akcininkų susirinkimas priėmė sprendimą daugiau nei dvigubai – padidinti įmonės įstatinį kapitalą - nuo 27,6 iki 65,2 mln. litų. Tai leis toliau stiprinti įmonės veiklą ir plėtoti verslą, kartu sprendžiant ir įmonės restruktūrizacijos klausimus, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų