• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedų aktorės Noomi Rapace pastangos, rengiantis vaidmeniui filme „Mergina su drakono tatuiruote“, nepatiko jos vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė prisipažino, kad sudėtingo charakterio vaidmuo tapo išbandymu ne tik jai asmeniškai, bet ir nemalonia našta visai jos šeimai, o ypač vyrui, Švedijoje taip pat žymiam kino ir teatro aktoriui Ola Rapace.

REKLAMA

Noomi taip įsijautė į Lisabetos Salander personažą, kad ilgainiui su ja visiškai susitapatino: „Nebesupratau, kas esu ar kuo tapau, – pasakoja aktorė. – Beveik visą laiką buvau tikra atsiskyrėlė. Kai laisvu laiku filmavimo aikštelėje visi plepėdavo ir smagiai leisdavo laiką, aš sėdėdavau kur nors kampe ir viena gerdavau kavą“.

N. Rapace charakterio pokyčius pastebėjo ir jos vyras: „Tiesiog tuos pusantrų metų buvau Lisabeta Salander ir niekam nedariau išimčių. Mano vyras pradėjo skųstis, kad tapau jam atšiauri. Jis sakydavo: „Tu nebekalbi su manimi“, o aš tiesiog pasiųsdavau jį tolyn, kartodama, kad noriu pabūti viena.“

REKLAMA
REKLAMA

Vyrui nepatiko ir išoriniai žmonos pokyčiai. Dėl vaidmens filme ji trumpai nusikirpo plaukus, treniruodamasi kikbokso sporto salėje ir laikydamasi griežtos dietos, atsikratė gundančių moteriškų formų, o veidą papuošė gausybe auskarų. „Galiausiai mano vyras pasakė: „Noomi, tai turi baigtis. Jaučiuosi tarsi gyvendamas su paaugliu berniuku!“ – pasakojo švedė.

Trileris „Mergina su drakono tatuiruote“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų