• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau paaiškėjo, jog pavasarį internete pasklidęs teiginys, jog į Lietuvą atkeliauja elektroninės muzikos šokių genijus „Faithless“ – tikri. Spalio 19 dieną šio atlikėjo koncertą galės pamatyti tie, kurie nusipirks nuo rugsėjo 13 dienos parduodamą bilietą ir atkeliaus į Lietuvos parodų rūmus „Litexpo“.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su šokių muzikos dievais tituluojamais muzikantais į Vilnių atvyksta trisdešimties aptarnaujančio personalo komanda. Skirtingai negu dauguma tokio žanro grupių, šie muzikantai scenoje neapsiriboja pora nešiojamųjų kompiuterių – didžioji dalis muzikos gyvai atliekama tradiciniais instrumentais. Koncerte skambės ne tik gerai žinomi hitai „Insomnia“, „We Come 1“ ir „God Is a DJ“, bet ir naujausi kūriniai iš šių metų gegužės mėnesį pasirodžiusio albumo „The Dance“.

REKLAMA

„Faithless“ susikūrė 1995 metais Didžiojoje Britanijoje ir sukėlė tikrą sąmyšį elektroninės muzikos padangėje – jų singlas „Insomnia“ akimirksniu atsidūrė daugelio pasaulio šalių radijo topų viršūnėje, o 1998 metais pasaulis parklupo išgirdęs kultinį „God Is a DJ“, tapusį vienu populiariausių visų laikų singlu.

Per savo istoriją grupė išleido 6 studijinius albumus, 7 rinktinių kūrinių diskus, net 20 singlų ir pardavė daugiau kaip 12 milijonų albumų kopijų. Verta paminėti, kad kiekviename „Faithless“ albume skamba ir žymiosios britų dainininkės Dido balsas, kuri nuo pat grupės įkūrimo dalyvauja kūrybiniame procese ir kiekvieno grupės albumo įrašuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų