REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus trečiosioms Lietuvos rinktinės rungtynėms pasaulio čempionate, kuriose lietuviai nugalėjo pasaulio ir Europos čempionus ispanus, Tomas Delininkaitis neslėpė geros nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažiūrėjau, kiek valandų“, – rankoje laikydamas mobilų telefoną šyptelėjo krepšininkas, žurnalistui pasiteiravus, ar jau priima sveikinimus iš Lietuvos.

REKLAMA

– Ši pergalė svarbesnė, nei dvi prieš tai?

– Aišku, nugalėti ispanus, kuriuos visi vadina favoritais yra tikrai malonu. Šiandien buvome "užsivedę" gal ir dėl tų dviejų pralaimėjimų draugiškose rungtynėse. Labai norėjome jiems įkąsti ir aš manau, kad įkandome. Nesvarbu, koks tas taškų skirtumas, svarbu iškovota pergalė ir gautas dar vienas taškelis.

– Ką ši pergalė suteiks komandai?

– Aišku, suteiks daugiau pasitikėjimo. Bet aišku, skraidyti padebesiais negalime. Reikia nusileisti ant žemės, nes ryt laukia kitas varžovas ir, mano manymu, kova dėl pirmos vietos grupėje.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip prognozuoji tolimesnį ispanų žaidimą?

– Aš niekada nebuvau mėgėjas prognozuoti. Aišku, ispanų žaidimas gal šiek tiek ir buksuoja... Sunku pasakyti. Tegu jie patys sprendžia visus tuos uždavinius.

– Antra vieta grupėje greičiausiai leistų išvengti amerikiečių iki pat finalo...

– Taip toli mes dar negalvojame. Dabar reikia kautis su prancūzais ir pasiekti pergalę.

– Su kanadiečiai pralaiminėjote septyniolikos, dabar – aštuoniolikos taškų skirtumu. Reikia gauti spyrį į užpakalį, kad pradėtumėte žaisti?

– Gal pasakysiu ūkiškai, bet mūsų komanda tikrai su kiaušiniais (juokiasi).

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų