REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, per LNK startuojanti nauja laida „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi atvers duris į ką tik praūžusį „Misis Visata“ konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors gražiausių ponių bei panelių rinkimai Lietuvoje – ne naujiena, prieš keletą dienų Vilniuje įspūdingu reginiu pasibaigęs konkursas iš tiesų vertas išskirtinio dėmesio. Įspūdingiausios Visatos moters rinkimai mūsų šalyje organizuojami pirmą kartą. Taigi tam, kad galėtų dalyvauti neeilinėje grožio fiestoje, kai kurioms dalyvėms teko įveikti tūkstančius kilometrų, kelionėje praleisti ne vieną parą ir galų gale atrasti, kur yra tas iki šiol mažai girdėtas kraštas – Lietuva.

REKLAMA

Prieštaringiausių vertinimų, o kartu ir dar daugiau susidomėjimo konkursas sulaukė tuomet, kai buvo paskelbta jame dalyvausiančios mūsiškės pavardė. Ginti Lietuvos garbę buvo patikėta vos prieš keletą mėnesių sūnų pagimdžiusiai dainininko Deivio mylimajai Renatai Voitechovskajai. Ar neseniai mama tapusi moteris suspės pasiruošti konkursui? O gal Renata pakartos gražiausia Visatos moterimi pernai tituluotos lietuvės Vaidos Ragėnaitės triumfo akimirkas?

REKLAMA
REKLAMA

Gražiausios pasaulio moterys ir jų likimai. Paslėpti vargai, skausmai ir pabrėžtinai demonstruojamas spindesys. Šį vakarą mums bus suteikta išskirtinė galimybė atidžiai pažvelgti į tikrąją gražuolėmis vadinamų moterų kasdienybę ir įsitikinti, ar pergalės džiaugsmas atneša laimę, garantuoja meilę bei sukrauna turtus. O gal viešas garbinimas tampa tikra nelaime? Apie visa tai pasakoja „Misis Visata 2009“ nugalėtoja Vaida Ragėnaitė.

Laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ premjera – jau šį antradienį, 20 val. 30 min. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų