• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbama, kad filmo „Meilė per atstumą“ („Going the Distance“) pagrindinių vaidmenų atlikėjams aktoriams Drew Barrymore (“Jis – ne tau“, „Čihuahua iš Beverli Hilso“,  „Visados kaip pirmą kartą“, „Nuoma su priedais“, „Griausmingieji Čarlio angelai“, „Čarlio angelai“, „Dar nebučiuota“)

REKLAMA
REKLAMA

ir Justinui Longui („Po.Gyvenimo“, „Alvinas ir Burundukai 2“, „Planeta 51“, „Jis – ne tau“, „Alvinas ir burundukai“) nebuvo sudėtinga filmuotis meiliose scenose ir įtikinamai vaidinti įsimylėjėlius, mat jie pora ir realiame gyvenime. Todėl meiliai elgiasi nuolat – nesvarbu, ar yra filmuojami, ar ne. Tačiau įsimylėjėlių santykių vingrybes, panašu, nuosekliai susekti ne taip lengva net ir bulvarinei spaudai.

REKLAMA

Saldžioji porelė Drew ir Justinas draugauti pradėjo 2007-siais. Prabėgus metams pora išsiskyrė. Tačiau 2009-siais aktoriai vėl pastebėti meiliai burkuojantys. Be to, pasirodė pranešimų, jog pagrindinį vaidmenį romantinėje komedijoje atlikusi aktorė D.Barrymore yra susižadėjusi su J. Longu. Tokie gandai pasklido po to, kai socialiniame tinklalapyje Drew pakeitė savo statusą į „susižadėjusi“.

Tai nutiko netrukus po to, kai abu aktoriai žingsniavo raudonu kilimu „Oskarų“ teikimo ceremonijoje. Vėliau D. Barrymore atstovas suskubo paneigti gandą, jog aktoriai susižadėję.

REKLAMA
REKLAMA

Tokie nepastovūs besitaikančių ir vėl besiskiriančių balandėlių santykiai nerimą kėlė ir filmo „Meilė per atstumą“ režisierei Nanette Burstein. Dokumentinių filmų kūrėja prisipažino iš pradžių kiek nerimavusi, kaip seksis kartu dirbti pagrindiniams filmo „Meilė per atstumą“ aktoriams Justinui ir Drew.

„Jaudinausi, kas jei jie susikivirčys arba jiems iš tiesų bus sunku suvaidinti kai kurias scenas. Pavyzdžiui, seksą telefonu. Tačiau jie iš tiesų įsimylėjo“, – su palengvėjimu kalbėjo N.Burstein.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniai bulvarinės spaudos pranešimai vėl skelbia, jog Drew ir Justinas nebe pora, nors liudininkai vis dar pastebi juos kartu meiliai pietaujančius, susikibusius už rankų, besimėgaujančius koncertu, o ant Justino kaklo – akivaizdžią „meilės bučinio žymę“.

„Tvirtindami, jog yra tiesiog labai geri draugeliai, jie praleidžia nenormaliai daug laiko kartu“, – tvirtino vienas šaltinių.

Filmas „Meilė per atstumą“ Lietuvos kinuose – nuo rugsėjo 10 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų