• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spėję atsigauti nuo amžius besitęsiančio mūšio tarp kačių ir šunų filme „Katės ir šunys: kačių kerštas“, nuo rugsėjo 10 dienos kino mylėtojai galės pasinerti į romantinę komediją su Drew Barrymore filme „Meilė per atstumą“ („Going The Distance“).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena kurį laiką išsiskirti priversta pora susiduria su šia dilema. Įsimylėjėlių galvoje tuo metu įkyriai sukasi įvairiausios mintys: nuo „viskas bus gerai“, iki „o gal tai jau nuosprendis santykiams?“. Norisi tik būti kartu, bet išsiskyrimas nenumaldomai artėja.

REKLAMA

Kino juostoje „Meilė per atstumą“ draugų, šeimos ir nenumatytų aplinkybių išbandymai patikrins, ar meilė per atstumą iš tiesų įmanoma. Neįpareigojančioje romantinėje komedijoje plėtojama rimta meilės per atstumą tema.

Erinai (akt. Drew Barrymore) ir Garetui (akt. Justin Long) gera kartu net jei fiziškai jie yra toli vienas nuo kito.

Kai karjeros siekianti žurnalistė Erina grįžta į San Franciską pabaigti savo mokslų, jos vaikinas Garetas, muzikos talentų ieškotojo padėjėjas, lieka Manhetene toliau siekti savo tikslų ir laukti pažadėto paaukštinimo. Būdami atskirai jaunuoliai bendrauja internetu, pasitelkdami vaizdo kameras.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau įsimylėjėlius skiriančios mylios, keblumai ir nesusipratimai, apgaulingi draugų patarimai ir kelyje pasitaikantys viengungiai daro savo. Vis labiau ima atrodyti, kad jaunuoliai nebeatlaikys išbandymų. Ir štai Erina gauna savo svajonių darbą Kalifornijoje, o Garetui puikiai sekasi Niujorke. Tai gali juos galutinai išskirti... nebent meilė įmanoma ir per atstumą.

Filmas „Meilė per atstumą“ kinuose – nuo rugsėjo 10 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų