REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš tris mėnesius pradėjusi pirmąjį savo išvykų turą „Už protingą Lietuvą“, Krikščionių partija per trumpą laiką savo gretas padidino daugiau nei du kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Po apsilankymų trečdalyje šalies miestų ir rajonų, į partiją įstojo beveik 2 tūkstančiai naujų narių, bendras partiečių skaičius jau pasiekė 3500. Krikščionių partijos pirmininkas Gediminas Vagnoriaus prognozuoja, kad iki žiemos partijos narių skaičius dar padvigubės.

REKLAMA

Anot Partijos administracijos direktoriaus Arnoldo Žvyko, susidomėjimas Krikščionių partija didėja, nes dauguma žmonių palaiko mūsų pasiūlytą antikrizinę ekonomikos gelbėjimo programą ir partijos lyderių pastangas priversti valdančiuosius neatidėliotinai gaivinti darbo vietas ir nusmunkdytas žmonių bei iždo pajamas. Kas mėnesį iš šalies išvyksta jau virš 10 tūkstančių darbščiausių žmonių ir emigracija pasiekė kritinį mąstą, dėl to aktyvesni piliečiai nori prisidėti prie Krikščionių partijos veiklos gelbėjant šalį iš neatsakingos politikos duobės.

REKLAMA
REKLAMA

Krikščionių partija siekia atstatyti piliečių pasitikėjimą Valstybės galimybėmis, kurios pavojingai krenta dėl Vyriausybės vadovų abejingumo piliečių gyvybiniams interesams ir visiško neveiklumo ekonominiu sunkmečiu, dėl to planuojama su renginiais aplankyti visas likusias didesnes šalies vietoves.

„Reikalingos greitos ir protingos ekonominės permainos, griežtesnė ir teisingesnė tvarka šalyje, tačiau to nepasieksime be platesnės piliečių paramos“,- sako Krikščionių partijos pirmininkas G. Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų