REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio mėnesio žurnalo „Gala“ numerio viršelio žvaigždė Asmik Grigorian netramdo karšto temperamento, mėgaujasi ekstremaliomis situacijomis ir atvirai dalindamasi savo išgyvenimais su skaitytojais pripažįsta: „Gerai, kad mane vis dėlto pavyko sutramdyti, nes jei taip būtų ir toliau, gyvenimą galėjau baigti patvoryje.“

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu dinininkės Rūtos Ščiogolevaitės gyvenime – netikėti vingiai.Su Deividu Meškausku skirtingais keliais pasukusi moteris atvertė naują savo gyvenimo knygos lapą.

REKLAMA

„Ak, tos moterys...“ – palinguotų galva ne vienas. „Ak, tos moterys!“ – pritaria ir „Gala“, pažerdama smagiausias LNK projekto „Kviečiu šokti“ sezono atidarymo akimirkas. Įspūdingi Jolantos Paulauskienės stiliaus pasikeitimai, žurnalistės Mildos Bartašiūtės taupūs drabužėliai... ir apstulbęs vakaro vedėjo Vytenio Pauliukaičio veidas – tai dar ne viskas, ką rasite rugpjūčio mėnesio „Gala“ numeryje.

Vakarėlių liūto titulą pelnęs Jogaila Morkūnas, nepaisant visų išbandymų trykšta meile gyvenimui. „Daugiau optimizmo, ponai“ - itin atviras interviu apie tai, kokius likimo vingius Jogaila jau atlaikė ir kas padeda jam vėl ir vėl atgauti jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės Violetos Riaubiškytės ir jos sutuoktinio Viliaus Tarasovo išsivadavimas iš nostalgijos – kitokios Klaipėdos atradimas, tikrosios pelenės iš Balbieriškio – „Miss Lietuva 2009“ Vaidos Petraškaitės dabartinis gyvenimas, dainininkės Evos mini albumo pasirodymas, Nomedos Marčėnaitės atostogų akimirkos ir dar daug kitų Lietuvos žvaigždžių atskleis tai, kuo gyvena dabar naujame žurnalo numeryje.

Tuo tarpu Holivude verda savos aistros. Šeši vaikai – šešios asmenybės: kaip Anglina Jolie susitvarko su įnoringa didele šeima?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate Perry finansavo mamos veido patempimo operaciją. Tėtis atvirai džiūgauja, o „Gala“ suteikia galimybę įsitikinti, ar tikrai įmanoma atjaunėti 25 –eriais metais.

Hipių suknelės ir mega mergaitės, sugrįžusios į gėlių vaikų laikus, stiliaus guru Irinos Mataru skvarbus žvilgsnis į Lietuvos elito mados suvokimą, gundantis verslininkės Ellos Tatarinovos debiutas su savo pirmaja kolekcija „Femme Fatale Cruise“, JAV nepriklausomybės dienos minėjimas bei antrasis restorano „La Boheme“ gimtadienis – visa tai ir dar daugiau rasite naujame žurnalo „Gala“ numeryje.

REKLAMA

Stilinga mada pristato stileivų rojų – liepą vykusią išskirtinių drabužių gamintojų parodą „Bread&Butter“ senajame  Berlyno Tempelhofo oro uoste. Gala šifruoja parodos pavadinimo kodą – „Best brands – best buyers“ (geriausi prekių ženklai – geriausi pirkėjai). Skaitytojai tikrai ras kur paganyti akis, o gal – susigundyti ir įsigyti.

Bet tai dar ne viskas! Kaip visuomet „Gala“ supažindins su karščiausiomis mados, grožio naujienomis, parfumerijos šedevrais, pristatys naujausias stiliaus tendencijas, papasakos, ką kiekvienam žada mėnesio horoskopas bei suteiks galimybę pramankštinti protą sprendžiant kryžiažodį. Visa tai ir dar daugiau – naujausiame žurnalo apie žvaigždes ir jų gyvenimo stilių „Gala“ numeryje. Nepaprastai įdomus ir spalvingas jis jau keliauja į jūsų rankas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų